La Seu Ciutat d'Alacant i l'Associaci Espanyola de Geografia organitzen les II Jornades de Didctica de la Geografia


  23-02-2021 | UA   |  Visitas:351
Educaci

UA

Amb lobjectiu dabordar els nous desafiaments i recursos en la docncia de la Geografia en lera del canvi global, la Seu Universitria Ciutat dAlacant, lAssociaci Espanyola de Geografia i el Grup dInvestigaci i dInnovaci en Educaci Geogrfica i Histrica, organitzen les II Jornades de Didctica de la Geografia.

Les jornades, que compten amb la collaboraci de la Universitat de Valncia, tindran lloc dem dimecres, 24 de febrer, de 17.30 a 20 hores, a les installacions de la seu al carrer Ramn y Cajal 4, amb les intervencions de Xos Manuel Soto, Isabel Mara Gmez, Emilia Mara Tonda, Rafael Sebasti, Jorge Olcina i lvaro-Francisco Morote. Les jornades seran presencials i tamb es retransmetran en directe en lenlla.


Programa

17.30 - 17.40 h. Presentaci i inauguraci de la jornada

17.40 - 19.20 h. Sessi de comunicacions:

LA FORMACIN DOCENTE EN LA GEOGRAFA ESCOLAR. EL MSTER DE SECUNDARIA. Xos Manuel Souto, Departament de Didctica de les Cincies Experimentals i Socials, Universitat de Valncia.


DIDCTICA DE LA GEOGRAFA CON LAS TIG: PLANTEAMIENTOS Y RECURSOS PARA LA DOCENCIA. Isabel Mara Gmez, Departament de Didctica General i Didctiques Especfiques, Universitat dAlacant.


EL IGN COMO FUENTE DE RECURSOS DIDCTICOS PARA LA ENSEANZA DE LA GEOGRAFA. Emilia Mara Tonda i Rafael Sebasti, Departament de Didctica General i Didctiques Especfiques, Universitat dAlacant.


PANDEMIA Y CAMBIO CLIMTICO: DOS RETOS PARA LA ENSEANZA GEOGRFICA. Jorge Olcina, Departament dAnlisi Geogrfica Regional i Geografia Fsica, Universitat dAlacant; i lvaro-Francisco Morote, Departament de Didctica de les Cincies Experimentals i Socials, Universitat de Valncia.

19.20 - 19.45 h. Sessi de debat i torn obert de paraules.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

Hablamos con Antonio Martnez, miembro del grupo de trabajo de la Asociacin Espaola de Geografa

Para no dejar a nadie atrs. Vivir, convivir y sobrevivir, juntos, en la pandemia

Abierta la matrcula para los Talleres de Lenguas y Culturas de la UA

Dos assajos del catedrtic de la UA Josep Bernabeu parteixen de la sindmia per a explicar causes i conseqncies de la COVID-19

La Universitat d'Alacant elabora una metodologia per a avaluar danys provocats per masclets en construccions

Investigadores de la UA publiquen un article sobre un nou material 2D amb una mplia resposta fotoelctrica

Las universidades pblicas valencianas acuerdan con la Generalitat la mnima presencialidad en el inicio de la docencia del segundo semestre

La virloga Margarita del Val, protagonista de la taula redona 'Cincia en femen' de la UA

Dona i cincia. Parlem amb M. ngels Francs, professora i investigadora de Filologia Catalana a la Universitat dAlacant


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.