La UA fa la primera visita institucional a Austràlia i Nova Zelanda28-03-2018   |  Visitas:104

El vicerector de Relacions Internacionals, Juan Llopis, i el director del Secretariat de Mobilitat, Antonio Galiano, han fet la primera visita institucional de la UA a Austràlia i Nova Zelanda, on han mantingut diverses trobades i reunions de treball amb els seus homòlegs en les universitats sòcies de la UA en aquests països, i també amb estudiants de la UA que ja s’hi troben d’intercanvi i alumnes australians i neozelandesos que vindran d’intercanvi a la Universitat d’Alacant.

La finalitat d’aquesta visita institucional ha sigut estrènyer llaços amb les institucions amb què ja hi ha convenis, la Universitat de Waikato (Hamilton, Nova Zelanda) i les australianes de Sidney i Deakin (Melbourne), i també supervisar el desenvolupament dels acords establits i ampliar els camps de cooperació acadèmica i investigadora. A més, Llopis i Galiano, han iniciat nous acords amb la RMIT University a Melbourne, una universitat situada en els millors llocs dels rànquings internacionals, i on han mantingut trobades amb representants de Global Experiences i el degà i els vicedegans de l’School of Engineering. Gràcies a aquest nou acord les dues institucions posaran en marxa projectes conjunts de molta importància per a les carreres tècniques.

Quant a les universitats amb què amb anterioritat ja tenien convenis, en la visita a la University of Waikato s’ha concretat el primer intercanvi d’estudiants, professors i investigadors per al pròxim curs 2018/2019. En la mateixa línia d’actuació s’ha desenvolupat una trobada amb els responsables de la Universitat de Sidney, una de les millors del món, en la qual ja es troba la primera estudiant d’intercanvi de la UA que aquest semestre està estudiant en aquesa universitat, Andrea Ociu, del grau d’Arquitectura, amb la qual Juan Llopis i Antonio Galiano van mantenir una trobada. La UA va rebre la primera estudiant neozelandesa de Waikato el semestre passat.

Amb la Universitat de Sidney, també s’ha dut a terme aquest curs acadèmic el primer intercanvi de professorat entre les dues universitats, protagonitzat pel professor d’Arquitectura de la UA, Javier Sánchez Merina. El pròxim curs 2018/2019 el nombre d’estudiants d’intercanvi de la UA que podran anar a la Universitat de Sidney es duplicarà amb un total de vuit places.

La tercera reunió a la Deakin University, va tenir també una trobada amb Gemma Romero, l’estudiant d’intercanvi de la UA actualment a Deakin, que cursa el grau de Turisme ADE. La visita va concretar també noves relacions acadèmiques i d’investigació amb aquesta reconeguda institució.

El vicerector Juan Llopis ha destacat la importància d’aquesta visita institucional que ha definit com a “molt productiva i enriquidora”, ja que ha obert noves vies d’ampliació dels acords vigents pel que fa a “projectes docents i d’investigació internacional” i ha posat de manifest el “gran interès dels estudiants australians i neozelandesos per la nostra oferta d’assignatures impartides en anglès, que ells mateixos han qualificat de molt atractiva”.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

César Bona participa en las VII Jornadas de Sociología de la Educación de la Universidad de Alicante

Las legumbres toman el campus de la Universidad de Alicante en el Día de la Nutrición

Nace la Cátedra Germán Bernácer con la vocación de contribuir al desarrollo económico y social del territorio

La Universidad de Alicante estrena Aula Universitaria en Castalla

La Universitat d'Alacant lliura la recaptació del concert solidari de l'OFUA a Proyecto Hombre

La Universitat d'Alacant planteja un canvi en la metodologia docent basat en la robòtica educativa

La persona i el maltractament animal protagonitzen la divuitena edició de la Mostra d'Humor Social de la UA

La UA presenta la XVII edición de los Cursos de Verano Rafael Altamira

El Aula de Teatro Contemporáneo de la UA presenta "En defensa (un concierto de despedida)"


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en