La UA reuneix als principals investigadors, esportistes i nutricionistes de l'esport d'elit a nivell nacional i internacional


  07-02-2019 | UA   |  Visitas:116
Educació

UA

Els dies 8 i 9 de febrer de 2019, la sala d’actes de l’aulari II de la Universitat d’Alacant serà seu de les II Jornades de la Societat Espanyola de Nutrició Esportiva (SENUDE). Organitzades per la Facultat de Ciències de la Salut de la UA i SENUDE, comptaran amb la presència de més de 220 participants i dels principals investigadors, esportistes i nutricionistes de l’esport d’elit a nivell nacional i internacional.

L’objectiu de la trobada és crear i compartir un fòrum de coneixement científic i tècnic aplicat a la nutrició esportiva. Per a això, tindran lloc conferències plenàries, taules redones, novetats de la indústria i comunicacions obertes de presentació de treballs dels assistents.

Entre els ponents convidats es troben diferents esportistes d’elit i diversos dietistes-nutricionistes que són referents en l’àmbit de la nutrició esportiva com del campió del món de trail des de l’any 2016, Luis Alberto Hernando; el fundador i director de Guru Performance Institute, Laurent Bannock; el dietista-nutricionista dels serveis mèdics del Real Madrid CF, Daniel Escaño; la dietista-nutricionista del primer equip de la Sociedad Deportiva Eibar, Aurora Cid; o el químic i tecnòleg d’aliments i director tècnic de Crown Sport Nutrition, Pablo Felipe Martín, entre d’altres.

Primeres sessions

L’esdeveniment començarà el divendres 8 de febrer a les 15.00 hores en l’aulari II de la Universitat d’Alacant, de la mà del degà de la Facultat de Ciències de la Salut de la UA, José Antonio Hurtado; el president de la Societat Espanyola de Nutrició Esportiva, Juan Marcelo Fernández; i el president del Comitè Organitzador i professor del Departament d’Infermeria de la UA, José Miguel Martínez.

La primera ponència «Ni dieta, ni avituallamientos, hablemos mejor de alimentación; qué como y qué bebo durante mis carreras», serà a càrrec del campió del món de trail, Luis Alberto Hernando. A continuació, el dietista-nutricionista dels serveis mèdics del Real Madrid CF parlarà de l’ús de prebiòtics i probiòtics com una eina per a millorar el rendiment de l’esportista.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

El catedràtic de la UA, Juan José Díez, serà nomenat doctor honoris causa per la Pontifícia Universitat Catòlica de Perú.

La UA se convierte en la primera universidad en implementar la tecnología Navilens para facilitar la movilidad de personas con discapacidad

La Universitat d'Alacant presenta a Islàndia el pla formatiu per al disseny de rutes actives saludables per persones grans

La UA impartirà el pròxim curs el títol d'Expert en Subtitulació

La Universitat d'Alacant mantindrà el nom de Baena Tocón en el seu repositori


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.