La Universitat d’Alacant commemora aquest divendres la festivitat de Sant Albert Magne i el Dia de la Química

15-11-2017   |  Visitas:58

Entre d’altres, es farà lliurament del XXV premi a la millor tesi doctoral convocat per la Secció Territorial d’Alacant de la Reial Societat Espanyola de Química (RSEQ)

Alacant. Dimecres, 15 de novembre de 2017
Aquest divendres, 17 de novembre de 2017, la Facultat de Ciències de la Universitat d’Alacant commemora la festivitat de Sant Albert Magne i el Dia de la Química. En concret, a les 10 hores a la sala de juntes de la Facultat, tindrà lloc la conferència "Radiografía del sector químico en la Comunidad Valenciana y retos hacia la sostenibilidad", a càrrec del director de QUIMACOVA, Jesús Carretero.
A continuació, a les 10.45 hores, el rector de la Universitat d’Alacant, Manuel Palomar, lliurarà el XXV Premi a la millor tesi doctoral en el camp de la Química convocat per la Secció Territorial d’Alacant de la Reial Societat Espanyola de Química (RSEQ). Enguany el guardó ha recaigut en Laura Pastor pel seu treball “Development of heterogeneous catalysts for clean hydrogen production from biomass resources”, emmarcat en l’àrea de producció d’hidrogen a partir de biomassa com a vector energètic per a produir energia renovable.
Fotografia Sant Albert 2017
A més, a les 13 hores, s’atorgaran els trofeus de les competicions esportives i del Concurs de Fotografia. En la modalitat de fotografia científica han resultat premiades “Laberints de vidre” de Rafael Bonete i, com a segon premi, “Vol iridescent” d’Arianna Thomas. En la categoria de naturalesa i medi ambient, el primer premi ha sigut per a la fotografia “Silencie” també d’Arianna Thomas, i el segon per a “Dosi de verí” d’Esther Esteban.
Notícia relacionada
La Facultat de Ciències celebra Sant Albert Magne 2017 amb un ampli programa d’activitats culturals
Peu de foto: S’adjunten fotografies premiades en el Concurs Fotografia Sant Alberto 2017

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La Universidad de Alicante incorpora la empresa innovadora Cafina al Parque Científico

La Universitat d'Alacant adverteix que arribarà el 2018 al límit de la seua viabilitat econòmica

Una investigació de la UA permet fer un millor diagnòstic, pronòstic i seguiment de les malalties de la retina

El Consell Social de la Universitat d’Alacant dóna llum verda a uns pressupostos que considera d’insuficients

Més de 400 persones prenen part en el programa de divulgació científica “Viu la Font Roja” de la Universitat d'Alacant

L'Aula de la Ciutat d'Alacant organitza una taula redona sobre els reptes ambientals i el turisme al litoral valencià

Celebrado en la sede de la UA en Alicante el tradicional brindis con los medios de comunicación

La Seu Universitària d'Elda s'uneix a la commemoració del Dia de les Víctimes de l'Holocaust amb la projecció de “Negació”

El “Año Juan Andrés” finaliza con un congreso internacional en Nápoles, ciudad donde transcurrió la última etapa del humanista alicantino

Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en