La Universitat d'Alacant celebra la Setmana Europea de la Mobilitat


  16-09-2020 | UA
Actualitat

UA

El 21 de setembre la UA se suma a l’acció “Vaig al treball amb bici” en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alacant i durant tot el mes es du a terme l’Urban Mobility Challenge amb CiclogreenAlacant. Dimecres, 16 de setembre de 2020

La Universitat d’Alacant s’uneix, com cada any, a la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat. En aquesta nova edició, la institució d’ensenyament alacantina ho fa a través de tres accions que realitza en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alacant i de Ciclogreen.

La primera de les iniciatives, que comença aquest dimecres 16 de setembre i es desenvoluparà fins al 16 d’octubre, consisteix en l’Urban Mobility Challenge que es du a terme amb la col·laboració de Ciclogreen. Tots els desplaçaments que es realitzen de forma sostenible i es registren en l’aplicació al llarg del mes optaran a guanyar tota classe de premis com ara motxilles, gots tèrmics, equip de sushi, horts urbans o targetes regal, entre d’altres. Per a participar-hi, l’única cosa que cal fer és registrar-se en aquesta pàgina emprant el codi "univalicantewin" i instal·lar-se l’aplicació de Ciclogreen per a registrar l’activitat.

La segona iniciativa es durà a terme el dia 21 de setembre, dilluns, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Alacant. “Vaig al treball amb bici” servirà per a promoure els desplaçaments sostenibles per a acudir al lloc de treball en la Universitat. El recorregut s'iniciarà a la plaça de Sèneca, a les 7.15 h del matí, en companyia d'un monitor, que guiarà el grup fins al campus, i de la brigada ciclista de la policia local d'Alacant. Qualsevol podrà unir-s’hi al llarg del recorregut, que pot ser consultat en aquest plànol. El trajecte de tornada està previst a les 14.10 h, amb eixida des de la Universitat d'Alacant i destinació a la plaça de Sèneca.

Per a poder participar en l’activitat, tan sols cal aportar la bicicleta i el casc i apuntar-s’hi en aquest formulari. A tots els participants se'ls lliurarà un jupetí reflector, i aquells que pugen al perfil de Facebook o Instagram una foto del recorregut amb bici cap al treball amb l'etiqueta #VOYALTRABAJOENBICI podran optar a aconseguir una caixa regal amb una experiència valorada en 150 euros i es podrà triar entre nit d'hotel, sopar o lot aventura.

Per últim, la Universitat d’Alacant impulsa una campanya en xarxes socials perquè entre el 16 i el 22 de setembre tothom puge imatges de desplaçaments realitzats de manera sostenible a la UA (amb bici, en transport públic, compartint cotxe, caminant...) i hi afegisca l’etiqueta #UAsostenible.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La Universitat d'Alacant i la Generalitat s'alien per a estudiar l'ús de les tecnologies com a motor d'inclusió social

El Programa d'Acció Tutorial de la Universitat d'Alacant es reforça per a assessorar l'alumnat

La UA llança la seua oferta de Tallers Culturals per al primer quadrimestre del curs

Puesta de largo de los Premios Nuevas Ideas Empresariales de Fundeun en su XXVI Edición

El Congrés Nacional Inundacions arranca dijous a Oriola amb la direcció científica de la Universitat d'Alacant

La UA presenta la nova col·lecció bibliogràfica "Territori UA"

La revista Zephyrus publica el primer article científic sobre el mausoleu de Iunia Rufina i la inscripció amb lletres de bronze trobades a Baelo Claudia (Cadis) per la UA

La UA inaugura l'exposició 'Arquitectura i paisatge: mirades al Territori' a l'Estació Científica Font Roja Natura

La Universitat d'Alacant imparteix 27 cursos de formació en competències digitals per al professorat


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.