La Universitat d'Alacant s'alia amb l'Sporting Horneo Alicante per a fomentar l'handbol


  09-09-2020 | UA   |  Visitas:51
Educació

UA

El rector de la UA i el president de l'entitat esportiva han signat un acord que permet la cessió de jugadors als equips universitaris i promou accions formatives, culturals i esportives conjuntes.

El rector de la Universitat d'Alacant, Manuel Palomar, i José Sánchez Pérez, president Club BM Sporting Horneo Alacant, han signat aquest matí al despatx rectoral un conveni de col·laboració entre totes dues institucions que abasta la cessió de jugadors del club handbolístic als equips de la UA per a competicions universitàries, a més establir una col·laboració estable per a fomentar aquest esport amb accions formatives, culturals i esportives que es realitzaran de manera conjunta.

En concret, entre els principals objectius d'aquest conveni de col·laboració es troben la promoció i suport a l'esport universitari, per al que el Club BM Sporting Horneo cedirà jugadors dels seus equips al conjunt de la Universitat d'Alacant per a la seua participació en les competicions universitàries oficials, com són el Campionat Autonòmic d'Esport Universitari (CADU) i el Campionat d'Espanya Universitari (CEU).

A més, l'entitat esportiva es compromet també col·laborar en esdeveniments esportius i activitats culturals de la UA relacionats amb l'handbol i a oferir un descompte del 50% a tota la comunitat universitària en l'abonament del club per a la present temporada.

Gràcies a aquest conveni, la Universitat d'Alacant permetrà l'ús gratuït de les seues instal·lacions esportives per a l'organització i celebració d'activitats i esdeveniments esportius del Club BM Sporting Horneo Alacant que tinguen com a fi la promoció de l'esport universitari i l'handbol i, a més, també prestarà col·laboració en la realització d'activitats i esdeveniments esportius del club handbolístic per a la promoció i suport a aquest esport.

A l'acte de la signatura del conveni han assistit també Esther Algarra, secretària General de la UA, Carles Cortés, vicerector de Cultura, Esport i Llengües, Dari Escandell, director del Secretariat de Promoció Esportiva, i l'entrenador del primer equip de l'Sporting Horneo, Óscar Gutiérrez.

Durant la celebració de l'acte, el rector, Manuel Palomar, ha comentat que "estem encantats de reforçar i incentivar un esport minoritari respecte d'altres però que és un dels nostres esports més significatius en els equips universitaris". A més, ha manifestat que "és molt important per a la Universitat d'Alacant que esportistes d'elit que vulguen vindre a equips d'Alacant sàpien que tenen el suport, tant acadèmic com econòmic, de la universitat". "Aquest conveni ajuda a fomentar aquest esport i al fet que els esportistes puguen continuar formant-se", ha finalitzat el rector.

Per part seua, José Sánchez Pérez ha expressat la seua gratitud a la Universitat d'Alacant per la signatura del conveni i ha indicat que "fomentem col·laboracions amb els col·legis perquè coneguen l'handbol i crear escola d'aquest esport. Amb aquest conveni amb la Universitat d'Alacant tanquem el conjunt perquè ampliem al més alt rang de la formació aquesta filosofia i oferim als esportistes que seguisquen la seua formació en la universitat". "Per a nosaltres és molt important que els nostres esportistes, i aquells que vulguen formar part del club, sàpien que tenen tot el nostre suport en la seua formació acadèmica", ha conclòs el president de l'Sporting Horneo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La Universitat d'Alacant i la Generalitat s'alien per a estudiar l'ús de les tecnologies com a motor d'inclusió social

El Programa d'Acció Tutorial de la Universitat d'Alacant es reforça per a assessorar l'alumnat

La UA llança la seua oferta de Tallers Culturals per al primer quadrimestre del curs

El Congrés Nacional Inundacions arranca dijous a Oriola amb la direcció científica de la Universitat d'Alacant

Puesta de largo de los Premios Nuevas Ideas Empresariales de Fundeun en su XXVI Edición

La UA presenta la nova col·lecció bibliogràfica "Territori UA"

La revista Zephyrus publica el primer article científic sobre el mausoleu de Iunia Rufina i la inscripció amb lletres de bronze trobades a Baelo Claudia (Cadis) per la UA

La UA inaugura l'exposició 'Arquitectura i paisatge: mirades al Territori' a l'Estació Científica Font Roja Natura

La Universitat d'Alacant imparteix 27 cursos de formació en competències digitals per al professorat


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.