NAER, editada per la Universitat d'Alacant, es posiciona com una de les millors revistes cientfiques en l'mbit educatiu


  26-06-2020 | UA   |  Visitas:91
Actualitat

UA

La revista internacional Journal of New Approches in Educational Research (NAER), editada des de lany 2012 a la Universitat dAlacant, es posiciona com la quarta revista ms important en matria deducaci a Espanya i Hispanoamrica, i se situa, daquesta manera, entre les 300 revistes ms rellevants del mn de leducaci.

Segons explica Rosabel Roig, catedrtica de Tecnologia Educativa i directora de la revista NAER, aquest posicionament reflecteix el salt qualitatiu que la revista ha aconseguit en un any, ja que ha millorat la rellevncia que tenia i ha pujat la posici en 448 llocs en la mtrica utilitzada per CiteScore.

Lndex CiteSore, creat per la prestigiosa editorial Elsevier lany 2016, es basa en les cites registrades per una revista en la base de dades Scopus en un marc global de quatre anys.

Daltra banda, NAER ha aconseguit escalar posicions en la categoria deducaci i ocupa el lloc nmero 11 de les revistes espanyoles i, tamb, el 12 de les revistes deducaci a Hispanoamrica. Segons les dades publicades en aquest mes de juny per Scimago Journal & Country Rank (SJR), rnquing elaborat per Scimago Lab amb dades procedents dScopus que, juntament amb el Journal Citation Reports (JRC) de Web Of Science (WOS), marquen el full de ruta dinvestigadors, universitats i agncies davaluaci amb les seues respectives indexacions, indica Roig.

A aquests dos importants xits, suneix el fet dhaver rebut la comunicaci provisional de renovaci del Segell de Qualitat de la FECYT per a lany 2020, certificaci duna rellevncia especial en la qual sn examinats indicadors referits al nivell de repercussi, impacte i visibilitat duna revista.

Amb aquests xits aconseguits, NAER, editada en el si del grup dinvestigaci GIDU-EDUTIC/IN de la Universitat dAlacant, manifesta la vocaci que t de contribuir a les Cincies de la Educaci amb versatilitat i comproms dexcellncia en el mn de la investigaci.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La Universidad de Alicante presenta su oferta de Cursos de Verano Rafael Altamira

Una alumna de Filologia Catalana de la UA guanya el 2n Premi del XVII Sambori Universitats

La Sede Universitaria Ciudad de Alicante dedica un seminario al origen de les Fogueres (1928-1936)

El mercat del videojoc com a nova eixida professional per a historiadors i humanistes en un curs de la UA

La Universitat d'Alacant participa en l'estudi que marcar el full de ruta de la investigaci turstica dels prxims anys

La Concejala de Cultura prev retomar la actividad en el Castillo, Cigarreras, MACA y Lonja el martes 9 de junio

La UA se suma al concert universitari 'Msica de poetes' per a celebrar el dia de Sant Joan

La Universitat d'Alacant mant el Festival de Teatre Clssic de l'Alcdia en format en lnia

El Centre Majors Salut de la Universitat dAlacant presenta una collecci de videotallers sobre cuina saludable i sostenible


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.