Nova edició dels tallers ua:emprèn lab per a participar en els Premis Impuls per a iniciatives empresarials innovadores 201806-02-2018   |  Visitas:57

Experts i professionals imparteixen sis sessions formatives per a treballar aspectes essencials en la posada en marxa d'un projecte empresarial

Alacant. Dilluns, 5 de febrer de 2018
La Universitat d'Alacant presenta una nova edició del programa de tallers ua:emprèn lab com a avantsala de la VII Edició dels Premis Impuls. En concret, a través de sis sessions formatives, experts i professionals treballaran aspectes essencials per a la posada en marxa d'un projecte empresarial, així com la utilització de totes les eines d'anàlisi per a conèixer la viabilitat tècnica i econòmica de propostes.

Durant el programa, que s'estendrà fins al mes de març, es tractaran aspectes com ara tendències de mercat i models de negoci; alertes legals i fiscals per a l'emprenedor; què pot aportar la vigilància tecnològica a un projecte emprenedor; aplicar eines del disseny de models de negoci i propostes de valor i experimentació en contextos de lean startup; finances per a l'emprenedor, i presentacions persuasives i d'alt impacte.

En concret, dimecres que ve, 7 febrer, de 10 a 14 hores, s'impartirà el taller Creativitat i Generació d’Idees de Negoci amb l'objectiu d'obtenir eines per a la conceptualització de noves iniciatives empresarials a càrrec de Daniel Havillio, director d'Innovació d'Energy Sistem.

Premis Impuls

Un any més, els Premis Impuls promouen iniciatives empresarials innovadores i sostenibles sorgides a la Universitat d'Alacant amb tres modalitats de participació. Modalitat A per a projectes empresarials promoguts per personal docent i investigador, doctores i doctors o estudiants de doctorat, l'objectiu del qual siga l'explotació comercial de resultats d’investigació de la UA. La modalitat B dirigida a estudiants o titulades i titulats, i, finalment, la modalitat C per a projectes empresarials basats en la reutilització de dades obertes d'institucions públiques, promoguts per estudiants o titulades i titulats.

En les modalitats B i C, com a mínim una mateixa persona de l'equip promotor haurà d'assistir a tres de les sessions programades dins de l'itinerari formatiu ua:emprèn lab, llevat que justifiquen la participació prèvia en les edicions del programa Yuzz, Explorer o siguen finalistes del concurs Doeactua 2018.

El termini de presentació de les sol·licituds de la VII Edició dels Premis Impuls estarà obert del 2 de maig al 17 de maig de 2018.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La Universidad de Alicante y Hawkers sellan un acuerdo de colaboración

César Bona participa en las VII Jornadas de Sociología de la Educación de la Universidad de Alicante

Nace la Cátedra Germán Bernácer con la vocación de contribuir al desarrollo económico y social del territorio

El rector de la UA y el obispo de Orihuela-Alicante apuestan por una "cultura creciente de encuentros"

La Universidad de Alicante estrena Aula Universitaria en Castalla

La Universitat d'Alacant lliura la recaptació del concert solidari de l'OFUA a Proyecto Hombre

¿Sabes qué día se celebra el Día del Libro?

La Universitat d'Alacant planteja un canvi en la metodologia docent basat en la robòtica educativa

La persona i el maltractament animal protagonitzen la divuitena edició de la Mostra d'Humor Social de la UA


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en