Quatre noves empreses sorgides de la UA es vinculen al Parc Científic d'Alacant


  19-12-2020 | UA   |  Visitas:639
Actualitat

UA

Quatre noves empreses de base tecnològica (EBT) sorgides de la investigació de la Universitat d’Alacant (UA) s’han incorporat a l’ecosistema innovador que representa el Parc Científic d’Alacant. Amb la signatura de la vinculació d’aquestes quatre noves EBT, ja són 25 les empreses vinculades al Parc Científic UA.

Manuel Palomar, rector de la UA i president de la Fundació Parc Científic d’Alacant ha mostrat l’enorme satisfacció per la conversió de resultats d’investigació de la UA en empreses de base tecnològica vinculades al parc científic de la UA, «sens dubte estem confirmant que la transferència de coneixement entre la Universitat i la societat és un fet i estic convençut de l’èxit de totes les noves empreses que es vinculen avui al Parc Científic de la Universitat».

Per la seua part, Olga Francés, gerent del Parc Científic d’Alacant ha assenyalat que «amb aquestes noves incorporacions d’EBT al parc, ja són 25 les companyies vinculades a l’ecosistema innovador més potent de la província. L’any 2021, amb l’obertura del Centre de Creació d’Empreses del PCA acabarem de formar el millor espai per al creixement empresarial innovador de la província».

Solublion és una empresa dedicada al desenvolupament de materials totalment biodegradables, hidrosolubles i compostables, basats en midó termoplàstic i ha estat representada per Daniel Domene, president del Consell d’Administració, en la signatura.

Adaptai, una EBT que se centra en l’aplicació d’intel·ligència artificial en el sector de la salut ofereix diferents serveis i productes enfocats a millorar l’autonomia i la qualitat de vida d’aquelles persones que tenen algun grau de dependència. Miguel Angel Cazorla Quevedo i Felix Escalona Moncholi com a membres del Consell d’Administració de la societat van ser els encarregats de signar la vinculació amb el PCA.

FYCH Technologies és un projecte que sorgeix amb l’objectiu d’augmentar la demanda de plàstics reciclats en sectors on actualment no es poden aplicar per la baixa qualitat, i contribueix així a disminuir la quantitat de plàstic que acaba a l’abocador i a incineradores. Van acudir a la signatura de la vinculació Andrea Cabanes Gil en la condició d’administradora única de la societat i Andrés Fullana Font i Oksana Horodytska en la condició de socis de la societat.

I finalment, Inno3 Tecnologies Sostenibles, representada per Sergio Gómez Trillo i Javier Ferrández Pastor com a membres del Consell d’Administració de la societat. Aquesta EBT ha desenvolupat una tecnologia que sorgeix de la recerca de solucions d’urgència a la crisi pandèmica patida i que en l’actualitat es dirigeix a combatre virus, bacteris, patògens i, fins i tot, alguns insectes. Es tracta d’una tecnologia molt versàtil amb aplicació en multitud de sectors i indústries i que s’enriqueix amb el coneixement que els promotors tenen dels paradigmes de la intel·ligència artificial i la internet de les coses.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

Amparo Navarro pren possessió com a rectora de la Universitat d'Alacant

Quatre noves empreses sorgides de la UA es vinculen al Parc Científic d'Alacant

La Universitat d'Alacant publica per primera vegada Crònicas del boletín semanal del Banco de España (1932-1936) de Germà Bernàcer

La British Library premia l'equip d'investigació en biblioteques digitals de la Universitat d'Alacant

Nuevo éxito del programa Gennera de la UA que provee de soluciones innovadoras a empresas de la provincia

Patrimonio Virtual de la Universidad de Alicante reproduce, por medio de 3D, las dos esfinges ibéricas originarias de Agost

Jaume Ferrer será el decano de Derecho los próximos cuatro años

La Rectora de la Universitat d'Alacant parla del futur per a Intercomarcal Televisió

La Universitat d'Alacant participa amb l'IGME en el primer mapa mundial d'enfonsaments del terreny per extracció d'aigua subterrània, publicat avui a 'Science'


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.