Smart Social City es vincula al Parc Científic d'Alacant


  21-12-2018 | UA   |  Visitas:57

Actualitat
L’empresa Smart Social City ha signat avui, al despatx rectoral de la Universitat d’Alacant, el contracte de vinculació amb el Parc Científic d’Alacant. L’acte ha comptat amb el president de la Fundació Parc Científic d’Alacant i rector de la UA, Manuel Palomar, la vicerectora d’Investigació i Transferència de Coneixement de la UA, Amparo Navarro, Joaquín Marhuenda i Olga Francés, patró i gerent, respectivament, de la Fundació Parc Científic d’Alacant, així com amb el president de Smart Social City, Alejandro Pérez-Ochoa, i el seu director i responsable de l’oficina a Alacant, Antonio Gálvez.

Smart Social City és una empresa d’innovació social orientada al foment de nous models de desenvolupament urbà i rural, i a la definició, desenvolupament i promoció nacional i internacional de models intel·ligents de gestió d’energia, urbanística, construcció, educativa, sanitària, telecomunicacions, residus, mobilitat, etc. La seua vinculació amb el Parc Científic d’Alacant li permetrà «accedir als serveis que ofereix en relació amb la transferència de coneixement que genera la Universitat, així com a l’ús dels múltiples recursos que aquest espai d’excel·lència tecnològica i investigadora ofereix a les empreses», segons ha explicat durant l’acte Joaquín Marhuenda.

Durant la trobada, les dues entitats han subscrit també un conveni de col·laboració per a afavorir la promoció de seminaris i cursos de temes d’interès per a les dues institucions, així com fomentar la col·laboració entre les dues entitats per a aprofundir en la formació i en el desenvolupament d’investigacions relacionades amb la seua activitat.

Amb aquesta signatura es garanteix la participació de la UA en els International Challenges Internacionals que llança Smart Social City en les àrees d’urbanisme i arquitectura, així com en smart solutions.

Projecció internacional
Un dels punts més destacats de l’acord és el desenvolupament de la UA com una smart social university i el seu desenvolupament a Llatinoamèrica. L’objectiu, tal com ha apuntat el president de Smart Social City, Alejandro Pérez-Ochoa, és «crear una Xarxa Llatinoamericana de smart social universities, així com afavorir el desenvolupament de projectes d’innovació social a Llatinoamèrica a través dels parcs d’innovació social llatinoamericans». Un altre dels punts se centra en la realització de propostes conjuntes en projectes internacionals subvencionables, com els que es convoquen en CYTED.

Per part seua, Manuel Palomar, rector de la Universitat d’Alacant, ha mostrat la seua satisfacció perquè una empresa com Smart Social City «haja triat la UA per a desenvolupar i enfortir els seus treballs de recerca» i ha tornat a mostrar el compromís de la institució acadèmica alacantina de reforçar vincles amb Amèrica Llatina mitjançant «projectes innovadors destinats a millorar la qualitat de vida de les persones».

A més, han assistit a l’acte de signatura el vicerector de Campus i Tecnologia, Rafael Muñoz, i el director del Campus Iberoamericà de la Universitat d’Alacant, José Vicente Cabezuelo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

La Universidad de Alicante introduce la tecnología de Realidad Virtual a alumnos de Infantil y Primaria

El pintor Joan Castejón i el metge forense Fernando Rodes, units per la criminologia aquest dimarts a la Seu Universitària Ciutat d'Alacant de la Universitat d'Alacant

Fernando Olivares presenta el seu llibre Marcas Negras a la Seu Ciutat d'Alacant

El Consell Social de la UA concedeix el Premi al Mèrit Esportiu a l'equip de voleibol femení i a Juan Escarré

Comença a Tabarca el taller del Projecte Europeu SWAIP de la Universitat d'Alacant

Investigadores internacionales resuelven cómo las moléculas pueden emitir colores más puros en pantallas de dispositivos móviles

La Sede Ciudad de Alicante reflexiona sobre la tecnología contemporánea con una mesa redonda

El Consell Social de la UA concedeix el premi Alumni a Carmina Díaz Marín i José Antonio Gutiérrez Navarro, dos dels seus llicenciats en Medicina

Els drets dels nounats protagonitzen el conveni entre la Universitat d'Alacant i l'associació Hasta que tu Quieras


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.