Smart Social City es vincula al Parc Científic d'Alacant


Comparte esta noticia en:

21-12-2018 | UA

L’empresa Smart Social City ha signat avui, al despatx rectoral de la Universitat d’Alacant, el contracte de vinculació amb el Parc Científic d’Alacant. L’acte ha comptat amb el president de la Fundació Parc Científic d’Alacant i rector de la UA, Manuel Palomar, la vicerectora d’Investigació i Transferència de Coneixement de la UA, Amparo Navarro, Joaquín Marhuenda i Olga Francés, patró i gerent, respectivament, de la Fundació Parc Científic d’Alacant, així com amb el president de Smart Social City, Alejandro Pérez-Ochoa, i el seu director i responsable de l’oficina a Alacant, Antonio Gálvez.

Smart Social City és una empresa d’innovació social orientada al foment de nous models de desenvolupament urbà i rural, i a la definició, desenvolupament i promoció nacional i internacional de models intel·ligents de gestió d’energia, urbanística, construcció, educativa, sanitària, telecomunicacions, residus, mobilitat, etc. La seua vinculació amb el Parc Científic d’Alacant li permetrà «accedir als serveis que ofereix en relació amb la transferència de coneixement que genera la Universitat, així com a l’ús dels múltiples recursos que aquest espai d’excel·lència tecnològica i investigadora ofereix a les empreses», segons ha explicat durant l’acte Joaquín Marhuenda.

Durant la trobada, les dues entitats han subscrit també un conveni de col·laboració per a afavorir la promoció de seminaris i cursos de temes d’interès per a les dues institucions, així com fomentar la col·laboració entre les dues entitats per a aprofundir en la formació i en el desenvolupament d’investigacions relacionades amb la seua activitat.

Amb aquesta signatura es garanteix la participació de la UA en els International Challenges Internacionals que llança Smart Social City en les àrees d’urbanisme i arquitectura, així com en smart solutions.

Projecció internacional
Un dels punts més destacats de l’acord és el desenvolupament de la UA com una smart social university i el seu desenvolupament a Llatinoamèrica. L’objectiu, tal com ha apuntat el president de Smart Social City, Alejandro Pérez-Ochoa, és «crear una Xarxa Llatinoamericana de smart social universities, així com afavorir el desenvolupament de projectes d’innovació social a Llatinoamèrica a través dels parcs d’innovació social llatinoamericans». Un altre dels punts se centra en la realització de propostes conjuntes en projectes internacionals subvencionables, com els que es convoquen en CYTED.

Per part seua, Manuel Palomar, rector de la Universitat d’Alacant, ha mostrat la seua satisfacció perquè una empresa com Smart Social City «haja triat la UA per a desenvolupar i enfortir els seus treballs de recerca» i ha tornat a mostrar el compromís de la institució acadèmica alacantina de reforçar vincles amb Amèrica Llatina mitjançant «projectes innovadors destinats a millorar la qualitat de vida de les persones».

A més, han assistit a l’acte de signatura el vicerector de Campus i Tecnologia, Rafael Muñoz, i el director del Campus Iberoamericà de la Universitat d’Alacant, José Vicente Cabezuelo.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

El Consejo Social aprueba por unanimidad los presupuestos de la Universidad de Alicante para 2019

La Universidad de Alicante y la Diputación de Alicante celebran la Jornada de presentación del Pacto Provincial del Agua en la Sede Ciudad de Alicante

La Cervantes virtual va fer el seu Patronat semestral a la Ciutat Grup Santander

El Consell Espanyol de Turisme incorpora una professora de la Universitat d'Alacant

La UA reforça llaços amb la Universitat de Tsinghua, considerada com una de les millors institucions acadèmiques a Xina i Àsia

L'EBT de la UA Nouss Intelligence obté un préstec participatiu de 200.000 euros d'Enisa, Empresa Nacional d'Innovació

La UA oferta nuevos cursos de valenciano en sus sedes de Elda, Torrevieja y Villena

Alejandro Palomas, premi Nadal 2018, imparteix un taller d'escriptura a la Seu Ciutat d'Alacant

La UA es la más transparente de la Comunidad Valenciana y la sexta a nivel nacional, según el informe Dyntra


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.