Vctor Cerezo, desenvolupador professional de videojocs, valora dem el potencial de mercat dels UAGames i far una xarrada sobre la seua experincia professional


  26-05-2020 | UA   |  Visitas:162
Actualitat

UA

El confinament ha augmentat el consum dels videojocs com a hbit doci un 271%, segons xifrava fa uns dies un mitj de comunicaci nacional. A la Universitat dAlacant i des de fa diversos anys la presentaci dels videojocs #UAGames i dels projectes de Gesti de Continguts #UAContinguts per part dels estudiants de 4t del grau en Enginyeria Multimdia s ja un clssic. Els esdeveniments seran retransmesos a travs del canal de Youtube de la UA.

Totes les presentacions sn els treballs resultants de ls de la metodologia dAprenentatge Basat en Projectes (ABP) en les assignatures, sense exmens i on totes les assignatures savaluen sobre la base del projecte fet.

El dimarts 26 de maig, cinquanta estudiants organitzats en nou grups dentre 5 i 6 estudiants, faran les seues exposicions pbliques per videoconferncia dins de la modalitat videojocs, corresponent a litinerari de Creaci i Entreteniment Digital. Tots presentaran els seus resultats davant de Vctor Cerezo, director de disseny i responsable de producte en Zerouno Games, i que ha treballat en empreses de primer nivell com Electronic Arts, Pyro Studios o Mercury Steam. Vctor Cerezo avaluar els #UAGames com a professional i productor, amb una atenci especial a les seues caracterstiques com a productes per al mercat actual del videojoc. En acabar les presentacions, a ms, Vctor oferir una xarrada sobre la seua experincia en la indstria del videojoc.

Lesdeveniment estar coordinat per Francisco Gallego i Carlos Villagr, professors del Departament de Cincia de la Computaci i Intelligncia Artificial.

Lesdeveniment #UAGames comenar a les 11:00h amb Pitches de producci de sis minuts cada grup. Desprs de cada pitch, Vctor Cerezo intervindr amb la seua avaluaci i retroalimentaci per a enfocar els productes al mercat. Seguir a les 13.15 hores Vctor amb una xarrada en la qual transmetr als assistents la seua experincia en la indstria del videojoc.

El dimecres 27 de maig a les 11.00 hores tocar el torn als estudiants que han desenvolupat els seus projectes al voltant de la Gesti de Continguts, amb #UAContinguts, s a dir, plataformes, serveis i aplicacions web, mbil, etc. Els treballs Hearmee, Bikko, Matre, LiveAway, Omu, Aulapp i Quasmic, sn les set aplicacions web molt diverses, de gran qualitat i acabat professional i llistes per al seu s i explotaci seran avaluades per Elena Torr Martnez, enginyera multimdia de la UA, com a experta professional que proporcionar la valoraci dels projectes i una xarrada final.

Elena Torr Martnez, ha estat treballant com a programadora en lequip denginyeria de CARTO durant ms de dos anys i mig, on la seua rea dexperincia se centrava en el desenvolupament de solucions GIS mitjanant eines danlisis i visualitzaci de dades. Ara treballa a Tinybird, on desenvolupa eines per a analitzar grans quantitats de dades en temps real. Participa com a ponent en diversos esdeveniments tecnolgics en els quals divulga sobre informtica, programaci i desenvolupament programari. Lenginyera multimdia far la ponncia "La vida laboral despus de estudiar Ingeniera Multimedia" de 12.55 a 13.30 hores.

Els videojocs sn la materialitzaci del treball de lalumnat en litinerari itinerari formatiu de Creaci i Entreteniment Digital que simparteix en el quart curs del grau en Enginyeria Multimdia de la UA. Les assignatures simparteixen sobre la base de la metodologia dAprenentatge Basat en Projectes (ABP), completament focalitzada en el treball dels estudiants, sense exmens, on totes les assignatures savaluen sobre la base del projecte realitzat. Lobjectiu principal de lABP de Multimdia s obtenir un producte final acabat i funcional, que els estudiants puguen presentar com portfoli professional. A ms, el desenvolupament del projecte es fa de forma molt similar a com es fa realment en les empreses, assegura Carlos Villagr. El professor destaca el fet que tots sn projectes excellents, i alguns sn realment espectaculars.

Amb la participaci de grans professionals del sector com Vctor Cerezo esperem elevar encara ms la qualitat dels treballs dels nostres estudiants, aix com orientar-los millor en el cam a ser els millors professionals possibles en el sector del videojoc, comenta Francisco Gallego. Enginyeria Multimdia continua augmentant el prestigi que t com a formadora de professionals del videojoc. Aquest prestigi est acreditat per la professionalitat dels nostres egressats, que sn molt ben valorats per mitjanes i grans empreses. Seguirem en aquesta lnia per a aconseguir que siguen els millors professionals del sector.Notcies relacionades:

Alumnat de la Universitat dAlacant rep la valoraci del seu treball jugant en el Grau en Enginyeria Multimdia

Metacercadors i eines per a la docncia, projectes finals presentats per estudiants dEnginyeria Multimdia de la Universitat dAlacant.

Carlos Aragons, desenvolupador professional de videojocs, avaluar dimarts els #UAGames del Grau en Enginyeria Multimdia de la Universitat dAlacant.

Jon Cortzar, coordinador de PlayStation Talents, avalua dem divendres els videojocs de 40 estudiants en #UAGames

#UAGames Production Pitches Curs 2017/18 amb Jon Cortzar

Equip destudiants de Multimdia guanya premi en Concurs internacional de videojocs.

Estudiants del Grau en Enginyeria Multimdia de la UA participaran en el Festival Internacional de Videjuegos Brains Eden 2017 de Cambridge.

Videojocs, app i altres productes tecnolgics creats per l'alumnat, a exposici en la Universitat d'Alacant

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en UA

Una alumna de Filologia Catalana de la UA guanya el 2n Premi del XVII Sambori Universitats

El mercat del videojoc com a nova eixida professional per a historiadors i humanistes en un curs de la UA

La Universitat d'Alacant participa en l'estudi que marcar el full de ruta de la investigaci turstica dels prxims anys

La UA se suma al concert universitari 'Msica de poetes' per a celebrar el dia de Sant Joan

La Universitat d'Alacant mant el Festival de Teatre Clssic de l'Alcdia en format en lnia

NAER, editada per la Universitat d'Alacant, es posiciona com una de les millors revistes cientfiques en l'mbit educatiu

La Universitat d'Alacant comena l'1 de juliol la segona campanya d'excavacions en la localitat murciana de Gorgociles del Escabezado

La Universitat d'Alacant commemora l''Asteroid Day 2020' amb un programa obert en format en lnia

La Universitat d'Alacant mant la seua Escola d'Estiu per a possibilitar la conciliaci laboral i familiar de la comunitat universitria


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.