Suspensión de las fiestas de los heladeros


  18-07-2020 | Xixona   |  Visitas:286
Festes

Xixona


COMUNICAT OFICIAL

Degut a l’actual crisi sanitària provocada pel COVID-19, ens trobem davant d’una situació extraordinària que afecta a totes les facetes de la nostra vida i, com no pot ser d’altra manera, també a les nostres festes de moros i cristians.

Encara que la situació ha millorat respecte als últims mesos, a la incertesa sobre com evolucionarà, s’afegeixen les previsions de distintes institucions i experts que indiquen que tardarem un temps a poder celebrar esdeveniments on es produïsquen aglomeracions, com és el cas de les nostres festes.

La prioritat sempre ha sigut la salut dels nostres veïns, dels festers i dels visitants.

Per tant, l’Ajuntament de Xixona i la directiva de la Comissió de Festes del Geladors, han decidit:

La suspensió de les pròximes festes de moros i cristians, que haurien de celebrar-se del 23 al 25 d’octubre, així com dels actes anteriors a les mateixes.

Volem agrair la disposició de tots els estaments de la festa a recolzar esta difícil decisió així com transmetre la nostra força a tots aquells que viuen de les festes en general. Estem segur que tornarem amb més força si cap.

Així mateix, atenent a les mesures establertes per l’administració central i autonòmica, d’acord amb les prescripcions de les autoritats sanitàries, i posant sempre per davant la salut de les persones, si arribades les dates existeix alguna possibilitat de realitzar determinats actes festius, buscaríem el màxim consens i acceptació de tots per a dur-los a terme.

En estos moments que estem vivint, volem donar ànims a totes aquelles persones que estiguen passant per una situació econòmica o social delicada.

I, sobretot, volem expressar el nostre dolor mes profund per cada una de les víctimes que deixa esta pandèmia i transmetre les nostres més sinceres condolences a les seues famílies. També desitgem una ràpida recuperació a tots els afectats.


Una abraçada molt forta a totes i tots.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Xixona

PSPV-PSOE y Ciudadanos alcanzan un acuerdo de gobierno

Concert "Una nit amb la Unió Musical Xixona"

Xixona solicita las ayudas ARRUR a la Conselleria para la rehabilitación de viviendas y espacios públicos en el centro histórico

Xixona incorpora una barredora a su flota de vehículos de limpieza viaria

El Ayuntamiento realizará trabajos de mejora y modernización en el CEIP Eloy Coloma con un presupuesto de más de 744.000 euros

El Ayuntamiento impulsa actividades para niños y jóvenes durante el verano

ACTEI impulsa un estudio para conocer los efectos del Covid-19 en el empleo de la comarca


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.