Suspensión de las fiestas de los heladeros


  18-07-2020 | Xixona   |  Visitas:415
Festes

Xixona


COMUNICAT OFICIAL

Degut a l’actual crisi sanitària provocada pel COVID-19, ens trobem davant d’una situació extraordinària que afecta a totes les facetes de la nostra vida i, com no pot ser d’altra manera, també a les nostres festes de moros i cristians.

Encara que la situació ha millorat respecte als últims mesos, a la incertesa sobre com evolucionarà, s’afegeixen les previsions de distintes institucions i experts que indiquen que tardarem un temps a poder celebrar esdeveniments on es produïsquen aglomeracions, com és el cas de les nostres festes.

La prioritat sempre ha sigut la salut dels nostres veïns, dels festers i dels visitants.

Per tant, l’Ajuntament de Xixona i la directiva de la Comissió de Festes del Geladors, han decidit:

La suspensió de les pròximes festes de moros i cristians, que haurien de celebrar-se del 23 al 25 d’octubre, així com dels actes anteriors a les mateixes.

Volem agrair la disposició de tots els estaments de la festa a recolzar esta difícil decisió així com transmetre la nostra força a tots aquells que viuen de les festes en general. Estem segur que tornarem amb més força si cap.

Així mateix, atenent a les mesures establertes per l’administració central i autonòmica, d’acord amb les prescripcions de les autoritats sanitàries, i posant sempre per davant la salut de les persones, si arribades les dates existeix alguna possibilitat de realitzar determinats actes festius, buscaríem el màxim consens i acceptació de tots per a dur-los a terme.

En estos moments que estem vivint, volem donar ànims a totes aquelles persones que estiguen passant per una situació econòmica o social delicada.

I, sobretot, volem expressar el nostre dolor mes profund per cada una de les víctimes que deixa esta pandèmia i transmetre les nostres més sinceres condolences a les seues famílies. També desitgem una ràpida recuperació a tots els afectats.


Una abraçada molt forta a totes i tots.

Opine sobre esta noticia haciendo clic [aquí]

Comentarios a la noticia:

Lo más visto en Xixona

Decenas de coches colapsan el puerto de la Carrasqueta para ver la nieve

La Feria de Navidad de Jijona virtual supera ya las 54.000 visitas

El Patge Reial rep les cartes dels més xicotets de Xixona

L'alcaldessa de Xixona realitza el balanç polític d'aquest 2020 per a les càmeres d’Intercomarcal Televisió

Xixona disposarà de la ITV durant sis mesos

L'Ajuntament de Xixona tindrà un turisme 100% elèctric per al servei de seguretat i ordre públic gràcies a la Diputació Provincial d'Alacant

El Ayuntamiento regala a los ciudadanos una réplica de la escudilla del siglo XV hallada en las obras del castillo

¿Has detectado alguna incidencia en Xixona? - Atento a esta APP que pone a tu servicio el Ayuntamiento


Contactar    |    Aviso Legal    |    Protección de datos y privacidad    |    Empresa    |    Publicidad    |    Licencia TDT    |    Zona de cobertura

Síguenos en


Sempre teua. La teua llengua.