Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Eixida extraordinàra de la Mare de Déu amb motiu del V Centenari del miracle de la patrona de Cocentaina 14/12/2019

Eixida extraordinàra de la Mare de Déu amb motiu del V Centenari del miracle de la patrona de Cocentaina 14/12/2019

DISSABTE 14 DE DESEMBRE

10.00 h. Eixida en Romeria, des de l’església del Monestir de la Verge del Miracle haciaPenella i celebració en l’ermita de Sant Tomàs de Penella. Des d’allí, eixida cap a l´Alcudia de Cocentaina. Arribada a la parròquia de Sant Pere Apóstol de l´Alcudia de Cocentaina i celebració. A continuació romeria pels carrers i per a concloure, trasllat a la parròquia de Santa María.
A continuació: torns de vetla en la parròquia de Santa María

17.00 h. Celebració de l’Eucaristia vespertina del diumenge.

18.00 h. Eixida en Romeria de la Mare de Déu
Eixida Parròquia de Santa María, C/ Capellà Montagut, C/ Creixens, Pl. del Carmen (anada i tornada), C/ Sagrada Família, C/ Capellà Montagut, C/ Sant Tomas, C/ Ángel (anada i tornada) C/ Travadell, C/ Mossén E. Raduan, Encreuament País Valencià, Av. Real Blanc, Residència de la tercera edat Novaire, segueix Av. Real Blanc, C/ Plans (anada i tornada), C/ Benasau, C/ Benimarfull, C/ Alcalde Gadea, C/ Almudaina (anada i tornada tram alt + resta de carrer fins C/ Beniarrés), C/ Beniarrés, C/ L’Orxa, Av. Real Blanc, C/ Gaianes, C/ Beniarrés,C/ Gorga, Av. Real Blanc, C/ Benimarfull, C/ Almudaina, C/ Alcalde Gadea,C/ Alcocer de Planes, C/ Beniarres, C/ L’Orxa, C/ Pare Sala (anada i tornada),C/ Dr. Fleming, C/ Alcalde Gadea, C/ Alcocer de Planes, C/ Músic Enrique Pérez,C/ L’Orxa, C/ Alcaide Gadea (anada i tornada) C/ L’Orxa (part alta anada i volta i segueix cap a baix), C/ Beniarres, C/ Gorga, Av. Pais València, C/ Mossén Eugenio Raduan, C/ Sant Cristóbal, C/ Major, Plza. Cardenal Ferriz, Parròquia de Sta. María.
A continuació: Torns de vetla en la Parròquia.

DIUMENGE 15 DE DESEMBRE

09.00 h. Celebració de l’Eucaristia

10.00 h. Eixida en Romiatge de la Mare de Déu
Eixida des de la Parròquia de Santa María, C/ Capellà Montagut, Plza. Pintor Esborres, Eixida a Fraga, Av. País Valencià, Av. Real Blanc, C/ Font de Fraga (anada i tornada), Plaça. del Tint, C/ Nova de Sant Roc, Ermita de sant Roc, C/ Carreró de sant Roc, C/ Nou de Fraga, C/ Sèquia de Fraga, C/ Filador de Fraga, C/ Sèquia de Fraga, C/ Antiga de sant Roc, C/Forn de Fraga (anada i tornada), Av. del País Valencià, Av. de Xàtiva, Cases del camí vell de Gandia, Barri de Sant Jaume: C/ Balones, C/ Dénia, C/ Villena, C/ Callosa d ́en Sarrià, C/ Pego, Av. Xàtiva, C/ Pujada a sant Cristòfol i arribada al Cementeri

12.00 h.: Visita al Cementeri i Eucaristia Interparroquial al Cementeri
A continuació, segueix la romeria de la Mare de Déu
Cementeri, Pujada a sant Cristóbal, Av. Xàtiva, Pla de la Font, C/ Sant Joan (anada i tornada), C/ Bisbe Mayol, C/ Pintor Borràs, Pl. Pintor Borràs, Germanes Trinitàries.
A continuació i en la Capella de les Germanes Trinitàries: Torns de vetla.

17.00 h.. Oració de Vespres

17.30 h.. Eixida en romeria de la Mare de Déu
Pl. Pintor Borràs, Eixida de Fraga, C/ Major, C/ Cavallers (anada i tornada) C/ Comte de Cocentaina, C/ Bisbe Estaña, Plaça del Pla i arribada a l’Església del Monestir de la Mare de Déu.

En arribar la Mare de Déu a l’Església del Monestir i com a acció de gràcies per l’eixida extraordinària, es donarà a besar la icona de la Mare de Déu


240