Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi Cocentaina

Unes festes diferents

Ens desplacem fins a Cocentaina per a parlar del darrer llibre de Paco Pascual, il·lustrat per César Vilaplana que ens trasllada a l’Edat Mitjana per a viure de primera mà l’epopeia que donà origen a les festes de Moros i Cristians. Una aventura molt especial que no deixarà indiferent ningú.

 

 

 

A més, el treball conté un CD amb cançons inèdites de Dani Miquel, Andreu Valor, Anselmo Martí, Vicent Savall, Mara Aranda, Aitana Ferrer, Ina Martí, Josep Aparicio, Apa, Esther Quiles, Sara Rope, Jesús Barranco (amb Toni de l’Hostal, Mireia Tortosa i Pau Miquel), Joan Femenia, Sílvia Tàpia, els grups Distillery i Leukoners, com també temes composats per Eduard Navarro, Bernardo Adam i Francisco Valor.

 

L’escriptor i docent Paco Pascual presentarà el seu nou llibre Unes festes diferentes en un espectacle que es durà a terme el dimecres 13 d’abril a les 19.30 h. al Teatre Salesià. A aquest acte participa el cantautor Anselmo Martí Jover, el recitador Joan Femenía Mas i el Grup de Teatre El Celler.

La Primitiva també actua en un moment de l’espectacle oferint un curtet concert de música festera dirigit per Francisco Valor Llorens


236