Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
El Campello

Hui al Programa Faré de la teua vida un Llibre visitarem la Biblioteca d’El Campello per a parlar amb Daniel Alberola sobre el llibre La Reina Negra de Llanos Campos

Tamiel, princesa i única descendència del rei de Lats, mai ha encaixat. No encaixa en les expectatives del seu pare. No es resigna al futur desdibuixat i dependent d’una reina consort. No és capaç de suportar, encara que volguera, que altres persones manegen el seu destí, persones -homes- a les quals no pot ni vol respectar.

 

 

 

 

Sí: l’esperit de la quina Tamiel és massa gran per al destí en el qual pretenen confinar-la. I així, la seua tossuderia, la seua resistència i el seu empenyiment acabaran per engrandir els límits de la seua història… fins a estripar-los. I la vida de Tamiel es convertirà en moltes vides diferents, plenes d’intrigues, lluites de poder, amor, felicitat sense límits, pena esquinçadora i fidelitat fins a la fi.Tamiel, la menuda, anodina Tamiel, encara no ho sap; però la seua llegenda -les seues llegendes- es contaran durant molts segles per tota la terra coneguda, amb murmuris de temor i reverència. Tot això espera a Tamiel, i a qui s’atrevisca a emprendre la seua història al costat d’ella.


241