Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Muro d´Alcoi

L’alcalde de Muro sol·licita l’IVACE l’impuls en l’execució del sector industrial PI-3, així com el suport tècnic per a la redacció de la modificació del PGOU de Muro d’Alcoi

L’alcalde de Muro, D. Gabriel Tomàs Salvador sol·licita l’IVACE (Institut Valencià de competitivitat empresarial) l’impuls en l’execució del sector industrial PI-3, així com el suport tècnic per a la redacció de la modificació del PGOU de Muro d’Alcoi.

El dotze de maig de 2022, el departament d’urbanisme del consistori murer va remetre un escrit sol·licitant que per part d’aquesta entitat es prenga la iniciativa per desenvolupar el sector PI-3 amb l’orientació, principi i mesures de sostenibilitat ambiental, productiva i social, tant per l’actuació urbanística com per a l’execució d’obres d’edificació i instal·lacions. El vint-i-set de setembre del mateix any, se’ns va fer arribar l’informe de viabilitat realitzat per aquest Institut acceptant, a proposta d’ells, una nova delimitació dels sectors industrials PI-2 i PI-3 que faça possible la seua viabilitat.

L’alcalde remarcà: “aquesta sol·licitud està fonamentada per la imperiosa necessitat de sòl industrial al nostre municipi. Som un poble bàsicament industrial i necessitem que la Conselleria ens ajude a desplegar les eines necessàries per a poder oferir a les empreses espai perquè duguen a terme les seues activitats i que això reporte beneficis en forma de treball estable per als nostres ciutadans”.

 


239