Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Conselleria concedix a l’ajuntament de Cocentaina les competències per a les obres de l’IES Pare Arques

 

Conselleria d’Educació ha concedit la delegació de competències sol·licitada per dur Edificant a l’IES Pare Arques, una proposta que va ser votada al ple de finals de gener i que va comptar amb el suport de tota la corporació.

Les obres estan valorades en 1.514.149,12 euros i comprenen la reparació estructural de cobertes, zones humides i fontaneria. L’eficiència energètica i acústica. L’accessibilitat i evacuació dels diferents edificis. La reforma de les zones exteriors i patis i l’adequació de la casa de consergeria.

El calendari econòmic que preveu la Conselleria al document de delegació de competències suposaria una durada d’uns tres anys per a les obres, deixant aquest any per a la redacció del projecte i la seua licitació:

  • …………… 200.000 euros
  • …………… 214.149,12 euros
  • …………… 900.000 euros
  • …………… 200.000 euros

La regidora d’Educació, Mireia Estepa, comenta que la setmana passada ja va tindre la reunió tècnica amb els departaments d’urbanisme i contractació per planificar aquest important projecte. «Ara el prioritari és iniciar la redacció del projecte perquè el nou govern que entre després de les eleccions puga fer la licitació al tercer o quart trimestre de 2023 i li done l’impuls i la importància que mereix. Nosaltres ens hem implicat al 200% i hem dut els diners d’Edificant a tots els centres públics d’educació obligatòria, acabem molt satisfets amb els resultats i el futur que deixem, sempre amb la col·laboració i involucració dels tècnics municipals».


239