Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Agres Alacant Alcoi Alfafara Biar Cocentaina Gaianes Monòver Onil

Alcoi serà el punt d’encontre de 500 alumnes en la Trobada de Primària de Pilota a l’Escola

El Poliesportiu Municipal Francisco Laporta d’Alcoi acollirà aquest dijous 18 de maig una nova Trobada de Pilota a l’Escola de 2023, dins del programa de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció General de l’Esport, on participen alumnes de Primària.

Serà la segona Trobada de Pilota a l’Escola que es celebre enguany a la província d’Alacant i també serà la segona volta que Alcoi acull una Trobada, després de la celebrada l’any passat. 500 xiquets i xiquetes de 4t curs de centres educatius de les comarques de l’Alcoià, el Comtat, l’Alacantí, les comarques del Vinalopó i la Vall d’Albaida -a la província de València- seran els i les protagonistes de la jornada.

L’activitat de pilota i diversió, amb partides de raspall i tallers de guants entre altres, arrancarà a les 9:30h, amb la participació de 11 centres de les poblacions de d’Alcoi, Alacant, Alfafara, Agres, Gaianes, Atzeneta d’Albaida, Biar, Cocentaina, Monòver, Onil i Santa Pola.

La jornada comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi, què estarà representat pel seu regidor d’Esports, Alberto Belda.

Els centres participants a la Trobada de Pilota a l’Escola de Primària d’Alcoi són:
· CEIP Mare De Déu De Gràcia de Biar
· CEIP Sant Vicent d’Alcoi
· CEIP Vicenta Ruso, Gran Alacant-Santa Pola
· CEIP San Juan Bosco de Cocentaina
· Salesians Joan XXIII d’Alcoi
· CEIP Verge dels Desemparats, d’Atzeneta d’Albaida
· CEIP San Jaime d’Onil
· CEIP Cervantes de Monòver
· CEIP El Romeral d’Alcoi
· CRA Mariola-Benicadell d’Alfafara-Agres-Gaianes
· CEIP Azorín d’Alacant


244