Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Comença la col·locació de l’enramada de festes que estarà a punt perquè durant el mes de març es munte el castell

 

La instal·lació de l’enramada es fa en 8 nits. Aquest any ha començat una setmana més tard de l’habitual. Sempre es fa en aquestes dates perquè la planificació tècnica ho marca així per poder muntar el castell, que està ubicat al fons del magatzem i que estiga a punt per a l’1 d’abril

La Brigada d’Obres de l’Ajuntament d’Alcoi va començar el dilluns per la nit la instal·lació de l’enramada amb els 19 trams de la plaça d’Espanya. La col·locació va seguir anit amb 20 trams en Sant Nicolau, hui continuaran amb 19 també a Sant Nicolau i Sant Llorenç i acabaran la setmana, dijous, amb 20 trams de Sant Llorenç i País Valencià.

La setmana vinent dilluns acabaran l’Avinguda País Valencià i començaran carrer Pintor Casanova (Major), amb 21 trams, dimarts serà el torn del Mossén Torregrosa, Sant Tomàs, Sant Blai i Gonçal Barrachina, amb un total de 19 trams, dimecres estaran als carrers Pintor Casanova (Major), Sant Miquel i Sant Jordi, amb 12 trams, i acabaran el dijous amb els 14 trams dels carrers Sant Francesc i L’Escola.

La Policia Local ha col·locant les plaques pertinents per avisar de les prohibicions d’aparcaments en cada tram.

És necessari recordar que l’enramada sempre comença a col·locar-se en aquestes dates, de fet el passat any va començar el dia 14, perquè necessita dues setmanes per completar la instal·lació i després es començarà amb el castell, que és el que està a la part de dins del magatzem on es guarden les peces, d’aquesta manera el castell estarà col·locat l’1 d’abril. A l’hora de desmuntar se segueix el procés contrari, per dipositar-ho tot de nou en el magatzem municipal, seguint la planificació del funcionariat de l’Ajuntament.


Notícies relacionades:

281