Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

L’Ajuntament d’Alcoi destina quasi 900.000 euros a la construcció d’habitatges i millores en instal·lacions esportives i infraestructures urbanes

 

La proposta del Govern Municipal se sotmetrà a votació en el Ple Municipal del pròxim divendres dia 3 de febrer

 

L’Ajuntament d’Alcoi aprovarà una modificació de crèdit de prop de 900.000 euros, en concret 883.164,44 en el ple ordinari del pròxim divendres 3 de febrer.

Aquesta actuació està encaminada a impulsar la construcció d’habitatges a Alcoi, així com la millora d’infraestructures urbanes i instal·lacions esportives.

Pel que respecta a la construcció, al voltant de 250.000 euros seran per a la rehabilitació i construcció d’habitatges dins dels programes EDUSI/ARRU, en concret per a la rehabilitació d’edificis municipals situats en Sant Maure, 13 i La Sardina,14, destinats a diferents col·lectius i per a la construcció d’habitatges col·laboratius a Sant Mateu 102-104 per a menors de 35 i majors de 65 anys. Prop de 600.000 euros seran per a la millora d’infraestructures urbanes com a instal·lacions esportives, rehabilitació i condicionament del CCJ, asfaltat de carrers o la rehabilitació de l’Ermita de la Font Roja, entre altres.

Així mateix amb aquesta injecció de crèdit també es durà a terme l’adquisició dels tres camps de futbol de la Federació Valenciana (Camps del Serpis) i per al canvi de la superfície de la pista 2 del Poliesportiu Caramanxel ‘Juan Agudo Garat’.

“Es tracta de prioritzar actuacions destinades al foment i a la rehabilitació d’habitatge d’una banda i per una altra que incidisquen en diferents infraestructures municipals esportives o culturals. Actuacions que en la seua major part es complementen amb finançament procedent d’altres administracions i que permeten impulsar la millora i transformació de la nostra ciutat”, ha afirmat la regidora d’Hisenda, Vanessa Moltó.

 

 


Notícies relacionades:

280