Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Biar

La regidora d’Igualtat de Biar, guardonada per la seua labor pel col·lectiu LGTBIQ+ d’Alcoi i comarca

L’associació Ponts d’Igualtat destaca el seu compromís per la inclusió i la igualtat en la societat

NP. 15/03/2024. El col·lectiu Ponts d’Igualtat ha guardonat en la categoria de “Agenda social per la diversitat” a la regidora d’Igualtat de Biar, Amparo Albero. A més, l’Ajuntament de Biar va estar nominat per la seua implicació institucional LGTBIQ+.

 

 

El Teatre Municipal d’Alcoi es va convertir, la setmana passada, en l’escenari de reconeixement per a destacades figures que han contribuït a l’avanç de la igualtat i la inclusió en la comunitat LGTBIQ+. Allí es van lliurar els premis de la II edició dels premis Arc de Sant Martí i l’edil de Biar va pujar a arreplegar el seu guardó per la seua destacada labor en la promoció dels drets i el respecte cap a les persones de la diversitat sexual en la zona d’Alcoi i els seus voltants.

Amb aquest premi, el col·lectiu va reconèixer a Albero ser una de les edils municipals que ha secundat de forma més desinteressada a l’associació Ponts d’Igualtats des dels seus inicis .

En rebre el premi, la regidora va expressar la seua gratitud i va dedicar unes paraules sobre la importància de continuar treballant per la igualtat i la inclusió en la societat. “És un honor rebre aquest reconeixement per part de Ponts d’Igualtat, una associació que treballa per un món més just i igualitari”, va afirmar Albero.

Així mateix, la regidora va agrair no sols el seu premi sinó la nominació de l’Ajuntament de Biar i va felicitar a tots els premiats i nominats a aquest premis Arc de Sant Martí de Ponts d’Igualtat.

 


244