Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Camp de Mirra

L’encant de la singularitat. Agrisanz el sabor de la terra i la muntanya

L’encant de la singularitat. Agrisanz el sabor de la terra i la muntanya

#ElCampDeMirra: 📣Queda’t a la província. Queda’t a Intercomarcal Televisió❗️

L’atractiu de la senzillesa. L’encant de la singularitat. 🌳🍽🚵🚵♀️🍲 Què els semblaria portar fins a les seues taules el sabor de la serra i el camp? Doncs, açò és possible gràcies a l’aposta de El Camp de Mirra per uns olis aromatitzats.
A la localitat trobem Agrisanz, una empresa familiar que ha apostat pels olis ecològics aromatitzats. Tot el procés d’elaboració és realitzat per la família, des de la recol·lecta de les olives en el camp, la recollida d’herbes aromàtiques en la Serra de Mariola, la creació del productor i la seua posterior comercialització. Ens acompanyen?
#IntercomarcalTV 𝘶𝘯𝘪𝘮 𝘱𝘰𝘣𝘭𝘦𝘴, 𝘶𝘯𝘪𝘮 𝘤𝘰𝘮𝘢𝘳𝘲𝘶𝘦𝘴, 𝘧𝘦𝘮 𝘱𝘳𝘰𝘷í𝘯𝘤𝘪𝘢.🥰

El CampDeMirra: El atractivo de la sencillez. El encanto de la singularidad.🌳🍽🚵🚵♀️🍲
Qué los parecería llevar hasta sus mesas el sabor de la sierra y el campo? Pues, esto es posible gracias a la apuesta de Campo de Mirra por unos óleos aromatizados.
En la localidad encontramos Agrisanz, una empresa familiar que ha apostado por los óleos ecológicos aromatizados. Todo el proceso de elaboración es realizado por la familia, desde la recolecta de las olivas en el campo, la recogida de hierbas aromáticas en la Sierra de Mariola, la creación del productor y su posterior comercialización. Nos acompañan?
#IntercomarcalTV 𝘶𝘯𝘪𝘮𝘰𝘴 𝘱𝘶𝘦𝘣𝘭𝘰𝘴, 𝘶𝘯𝘪𝘮𝘰𝘴 𝘤𝘰𝘮𝘢𝘳𝘤𝘢𝘴, 𝘩𝘢𝘤𝘦𝘮𝘰𝘴 𝘱𝘳𝘰𝘷𝘪𝘯𝘤𝘪𝘢. 🥰

#turismo #turisme #Fitur2021


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

241