Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

Compromís presenta a Jordi Pla com a candidat a l’Alcaldia de Cocentaina

 

El candidat a l’Alcaldia indica que «Cocentaina necessita que la col·loquem al lloc que mereix» i que el projecte de Compromís “no va de sigles, ni d’uns contra altres. Va de nosaltres: del nostre poble. Va d’estima per fer un poble millor».

El passat 17 de desembre l’assemblea local de Compromís va revalidar per unanimitat a Jordi Pla –regidor a l’Ajuntament des del 2015– com a candidat al consistori municipal per a les eleccions vinents del 2023.

Aquesta és ja la segona vegada que Jordi es presenta com a cap de llista de la coalició valencianista perquè, segons ha explicat, «fa anys que treballem per millorar el poble i demanem la vostra confiança per portar endavant un canvi que millore Cocentaina. I ho volem fer de la vostra mà, com ho estem fent durant els darrers anys amb les nostres propostes a l’Ajuntament. Açò no va de sigles, ni d’uns contra altres. Va de nosaltres: del nostre poble. Va d’estima per fer un poble millor».

Amb molts reptes importants per davant, com salvar el nucli antic, revitalitzar social, cultural i econòmicament Cocentaina, lluitar contra el canvi climàtic i reforçar les polítiques d’igualtat, Jordi Pla i Compromís s’alcen com a l’única alternativa política amb experiència i els mitjans necessaris per a dur endavant aquest canvi tan necessari.

«Cocentaina necessita que la col·loquem al lloc que mereix», assegura Jordi, «i la nostra és l’única candidatura transversal que reflecteix el sentir general de tota la societat contestana». A més, el candidat ha afegit que «conec l’administració, porte set anys de regidor i és l’hora d’obrir les portes de l’Alcaldia per a tot el poble».

Per altra banda, des de Compromís expliquen que ja tenen en marxa el procés d’elaboració del seu programa electoral i que portaran a terme sessions participatives amb simpatitzants de la formació i gent del poble. Per últim, des de la formació expliquen que la llista electoral i l’equip que acompanyarà a Jordi Pla en les properes eleccions es donarà a conèixer en els pròxims mesos.

 


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

275