Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Cocentaina

L’Espardenya Teatre trasllada ‘Agosto’ a gener

L’Espardenya Teatre trasllada ‘Agosto’ a gener

El grup teatral contestà Espardenya Teatre torna de nou als escenaris amb ‘Agosto. Condado de Ossage’, una obra original de Tracey Letts, adaptada per Roger Garrido, qui també dirigeix la representació mà a mà amb Guillermo Guzmán, que debuta en aquesta tasca. El grup tornarà a pujar a les taules del Centre Cultural El Teular de Cocentaina el dissabte 11 de gener a les 19.30 hores.

‘Agosto’ viatjarà a Oklahoma per a contar la història de la família Weston. Una tragèdia familiar causarà el retrobament del clan de l’Amèrica profunda, marcat per l’actitud verinosa de la matriarca, que sempre provoca baralles i discussions. En un ambient on la pau i l’harmonia ni estan ni se les espera, els retrets i les pulles seran les protagonistes d’un escenari en el qual tots guarden secrets.

El drama, de marcat protagonisme femení, girarà entorn de la figura de la mare, Violet, que serà interpretada per Cristina Esteve, i les seues filles: Bárbara, encarnada per Noemí Sánchez; Ivy, amb veu de Neus Francés, i Karen, en la pell de la qual es posarà Celia Ibáñez. Juntament amb elles, un repartiment que sumarà 13 actrius i actors per a donar llum a la dècima obra de l’Espardenya.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

289