Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
El Campello

“Mandíbula” és una novel·la sobre la por i la seua relació amb la família, la sexualitat i la violència

Hui al Programa Faré de la teua vida un Llibre visitarem la Biblioteca d’El Campello per a parlar amb Daniel Alberola sobre el llibre Mandíbula de Mónica Ojeda

 

 

 

Una adolescent fanàtica de l’horror i de les creepypastas (històries de terror que circulen per internet) desperta emmanillada en una cabanya enmig del bosc. La seua segrestadora no és una desconeguda, sinó la seua mestra de Llengua i Literatura, una dona jove a qui ella i les seues amigues han turmentat durant mesos en un col·legi d’elit de l’Opus Dei. Però prompte els motius d’aqueix segrest es revelaran molt més foscos que el bullyng a una mestra: un pertorbador amor juvenil, una traïció inesperada i alguns ritus secrets i iniciàtics inspirats en aqueixes històries virals i terrorífiques gestades en Internet.

 

Mandíbula és una novel·la sobre la por i la seua relació amb la família, la sexualitat i la violència. Narrada amb una prosa plena de centellejos lírics, símbols desconcertants i salts en el temps, pren trets del thriller psicològic per a desenvolupar el joc mental que es produeix entre alumnes i mestres, i furgar en les relacions passionals entre mares i filles, germanes i “millors amigues”, recreant un món del femení-monstruós que es connecta amb la tradició del cinema de terror i la literatura de gènere.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

273