Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Monòver

Monòver signa un conveni de col·laboració amb la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana

L’Ajuntament de Monòver ha signat un conveni de col·laboració amb la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

Un conveni que estableix “un marc de col·laboració esportiva, tècnica, pedagògica i de formació entre l’Ajuntament de Monòver i la Federació”, coms’especifica al document en qüestió signat per David Amorós,  Regidor d’Esports, i Salvador Fabregat, President de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.
L’objecte específic d’aquest conveni és “convertir a Monòver en Seu del Programa de Tecnificació de la FBCV durant la vigencia del present conveni”.

Per tant, l’Ajuntament es compromet a cedir l’ús de les instal·lacions esportives del Pavelló Municipal, tant la pista de bàsquet, com de minibàsquet i els vestuaris, per al desenvolupament del Programa de Tecnificació, durant diverses dates que abracen els mesos des de desembre de 2021 a maig de 2022.

Per la seua banda, la FBCV difondrà “el nom de Monòver com a Seu del Programa de Tecnificació”, tindrà contacte amb els Mitjans de comunicació i realitzarà “una roda de premsa per a presentar aquest acord”.
A més a més, “es valorarà la posibilitat de celebrar Finals i/o Fases Finals a que depenguen de l’organització de la FBCV” a les instal·lacions locals.

Cal recordar que Monòver i Elda seran seus d’unes jornades de Tecnificació de Bàsquet durant la present temporada i on estaran implicats els dos clubs d’ambdues poblacions: el Club de Bàsquet Monòver i el Club de Baloncesto Elda.

Així, s’ha acordat que la tecnificació per a xiquets i xiquetes de categoria aleví es puga celebrar a la comarca per tal de “promocionar aquesta modalitat esportiva entre els més menuts que viuen a la zona, els quals han hagut d’afrontar llargs desplaçaments en altres campanyes”, com explica David Amorós.

Les Jornades es durant a terme durant diversos diumenges de matí, alternant les dues ciutats i la primera està prevista per al 28 de novembre, al Pabellón Azul d’Elda, on 30 xiquets i xiquetes hi participaran”.

En aquest sentit, Amorós ha remarcat que “aconseguir que Monòver i Elda siguen seus d’aquestes jornades facilita la promoció d’aquest esport a la comarca. Seran unes jornades que, de segur, els esportistes sabran aprofitar i és una oportunitat per a potenciar l’esport del Bàsquet, tan present sempre a la nostra localitat”.


Notícies relacionades:

1121