Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Muro d´Alcoi

‘Senderisme entre muntanyes’ torna al Comtat aquest cap de setmana amb rutes per Agres i Muro

‘Senderisme entre muntanyes’ torna al Comtat aquest cap de setmana amb rutes per Agres i Muro

El programa ‘Senderisme entre muntanyes’, organitzat per la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida i en el qual col•labora la Mancomunitat de Municipis de l’Alcoià i el Comtat, torna a les nostres comarques aquest cap de setmana. Ja són més de 800 persones les que han participat en el programa, que va començar en el mes de setembre, i ofereix dues rutes gratuïtes cada cap de setmana.

El dissabte tindrà lloc la ruta de pujada a les caves d’Agres. Es tracta d’una ruta de dificultat mitjana-alta i 9 quilòmetres i mig de recorregut, en la qual els senderistes podran conéixer les caves d’Agres i gaudir d’una travessia per la Serra de Mariola. La ruta començarà a les 9 del matí des de l’ajuntament d’Agres.

El diumenge la ruta partirà de l’oficina de la Tourist Info de Muro. Es tracta d’una ruta de senderisme etnobotànic fins a la Font del Baladre, amb 8 quilòmetres de recorregut i una dificultat baixa.

Les rutes són completament gratuïtes, però cal inscriure’s fins al dijous anterior al cap de setmana escollit a través d’un formulari en línia. Tant el formulari com la programació completa es poden consultar a la pàgina web de la Mancomunitat. Es recomana que els participants porten aigua, esmorzar i roba i calçat adequats.

Més noticies

‘Paella segura a casa’ a la celebració del 9 d’Octubre

Redacció

XXV Concurs de Betlems – Ajuntament de Muro d’Alcoi

Redacció

XVIII MUESTRA “ART D´ACÍ”

Redacció

XV Edició Fira Comercial del Sector Agroalimentari i Gastronòmic 2019

Redacció

XIII Edición de la Pujada a la Penya el Frare

Redacció

X edició del Concurs d’Empreses i Projectes Empresarials Emprenedors de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

Ana
1111