Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
TV INTERCOMARCAL

L’ORATGE AMB JORDI PAYÁ, 27/03/2020: L’oratge continua inestable

L'ORATGE AMB JORDI PAYÁ

Ahir puguerem vore un poc més el sol i les temperatures repuntaren lleugerament però hui tornem a estar atents a la pluja.

A més a més tornarem a notar com baixen les temperatures que com a molt arribaran als 15 graus en punts de la costa.

És al centre i al sud on cal esperar les pluges més intenses (que sense ser res de l’altre món podran deixar algun ruixat de més entitat, sobretot a la costa). La neu encara podria deixar-se vore al voltant dels 1.000 metres.

De vesprada començaran a trencar-se el núvols i pense que només quedaran ruixats residuals al centre i al sud.

Demà dissabte encara tindremaire fred a les capes altes de l’atmosfera que durant el matí poden afavorir que es registre algun plugim a la costa i de vesprada a les muntanyes de l’interior. La nit serà fresca i al centre del dia pujara un parell de graus les temperatures.

Diumenge serà el primer dia des de dissabte passat que no s’espera pluja a cap indret de la Comunitat però no tardarem en tindre noves notícies d’ella perquè dilluns entra una borrasca per l’Estret de Gibraltar ( com les d’abans) que portarà de nou la inestabilitat a la Comunitat Valenciana a partir de dilluns a la nit, i si van cumplint-se les previsions mireu com es presenta l’oratge per al dimarts.

Passeu molt bon dia i penseu que anem restant dies per eixir d’este malson.

MIG DIA:

NIT:


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

228