Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
UPV

Obert el termini de preinscripció dels màsters universitaris del Campus d’Alcoi de la UPV

Obert el termini de preinscripció dels màsters universitaris del Campus d’Alcoi de la UPV

Nous materials, organització i logística, innovació tèxtil, direcció d’empreses… aquestes són només algunes de les possibilitats que ofereixen els 4 màsters universitaris que imparteix el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) en el curs 2021 / 2022.

Hui parlem amb el Director del Campus Universitari d’Alcoi de la UPV, Pau Bernabeu sobre totes les peculiaritats d’aquestos Màsters i de la qualitat educativa i d’infraestructures de la UPV.

El termini de preinscripció per a cursar els seus màsters universitaris ja està obert i finalitza l’11 de juny de 2021. Haurà de realitzar-se a través del següent formulari electrònic. Tots els màsters estan directament relacionats amb el teixit productiu i industrial de l’entorn d’Alcoi.

Al Campus d’Alcoi s’imparteixen els següents màsters universitaris:
Màster Universitari en Enginyeria, Processament i Caracterització de Materials
Màster Universitari en Enginyeria Tèxtil
Màster Universitari en Enginyeria d’Organització i Logística
Màster Universitari en Direcció d’Empreses (MBA)

Aquests màsters, que abasten tots els àmbits del coneixement presents al Campus d’Alcoi de la UPV, tenen un cost de matrícula subvencionat i regulat per les autoritats estatals i autonòmiques. Els estudiants, a més, poden sol·licitar les beques que atorguen l’Estat, la Generalitat Valenciana i la pròpia UPV. El termini extraordinari, per a aquells màsters amb vacants, estarà obert del 2 al 10 de setembre del present any.

1125