Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
UPV

Torna el CampusTec presencial al Campus d’Alcoi de la UPV

Torna el CampusTec presencial al Campus d’Alcoi de la UPV

Inscripcions obertes fins al 28 de juny

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) organitza una nova edició del CampusTec. A diferència de 2020, el campus d’estiu tecnològic se celebrarà en format presencial del dilluns 5 de juliol al divendres 16 de juliol. Està dirigit a estudiants des de 1r de l’ESO fins a 2n de batxillerat i cicles formatius.

La inscripció es pot formalitzar ací fins al dilluns 28 de juny. L’objectiu d’aquest Campus tecnològic és familiaritzar als estudiants amb les últimes tecnologies de manera divertida i en les quals es combinarà l’entreteniment i l’aprenentatge. Es treballaran diferents tècniques de programació que es combinaran amb programari de simulació. Es combinaran xicotetes explicacions teòriques amb el desenvolupament tutoritzat dels exercicis i projectes proposats que realitzaran els estudiants.

Les inscripcions són limitades a 40 persones. Els participants podran participar en diferents tallers i projectes cientificotècnics en àmbits tan atractius com robòtica, disseny i fabricació digital, programació d’interfícies, disseny i desenvolupament de videojocs.

El CampusTec és possible gràcies a la col•laboració de diferents entitats com a Obra Social Caixa Ontinyent, Multiscan Technologies i l’Ajuntament d’Alcoi, a través de la Càtedra Alcoi Ciutat del Coneixement i la Càtedra Smart City. A més, tres dels estudiants que participaran en el CampusTec són de L’Olleria, ja que l’ajuntament valencià ha entregat unes beques de participació.

Preinscripció en graus i dobles graus

Recordem que el termini de preinscripció per a cursar els graus al Campus d’Alcoi de la UPV finalitza el 9 de juliol. L’oferta formativa és la següent:

Grau en Administració i Direcció d’Empreses (ADE)
Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes
Grau en Enginyeria Informàtica
Grau en Enginyeria Elèctrica
Grau en Enginyeria Mecànica
Grau en Enginyeria Química
Doble Grau ADE + Turisme
Doble Grau ADE + Enginyeria Informàtica

1137