Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Agres Alcocer de Planes Alcoi Alcoleja Alfafara Almudaina Alqueria d'Asnar, l' Balones Banyeres Benasau Beneixama Beniarrés Benifallim Benilloba Benillup Benimarfull Benimassot Castalla Cocentaina Facheca Famorca Gaianes Gorga Ibi L´Orxa Millena Muro d´Alcoi Onil Penàguila Planes Quatretondeta Tibi Tollos

El PSOE aconsegueix la victòria en El Comtat i el PP s’imposa a l’Alcoià

El Partit Popular ha aconseguit fer-se amb la victòria en la comarca  de l’Alcoià, seguint així la tendència de la província d’Alacant i la Comunitat Valenciana en les Eleccions Generals celebrades durant la jornada d’ahir. No obstant això, el Partit Socialista ha aconseguit el major nombre de vots en les grans d’aquestes comarques, com són: Alcoi, Cocentaina i Muro. 

D’altra banda, les ciutats que conformen la Foia de Castalla, és a dir, Ibi, Onil i Castalla, han confiat el seu vot al Partit Popular, seguint la tendència de les eleccions municipals; a excepció de Tibi, on el Partit Popular ha aconseguit imposar-se a les forces d’esquerra, al contrari del que va passar el 28 de maig.

Cal destacar que a la comarca d’El Comtat, ha sigut el Partit Socialista el que ha aconseguit imposar-se enfront del Partit Popular, aconseguint la majoria en un total de 13 municipis, enfront dels 6 on ha guanyat la formació de Núñez Feijóo. Al contrari de l’ocorregut a la comarca de l’Alcoià, on el PP ha aconseguit alçar-se amb la victòria en 6 municipis, enfront dels 2 del PSOE, que són Alcoi i Penàguila.


201