Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

El govern municipal, va arreplegar propostes i millores per a poder solucionar-les i portar-les a cap per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania del barri de Batoi

Ahir, va ser el torn de l’Associació de veïns de Batoi, qui ha acollit una nova reunió oberta amb la ciutadania, per poder traslladar i compartir aquelles inquietuds i suggeriments que tingueren a l’alcalde i al govern municipal.
En primer lloc, la regidora de Democràcia Participativa, Teresa Sanjuan,  va explicar algunes actuacions que s’han fet al barri com millores a parcs, obres a diversos carrers o el clavegueram entre d’altres, una inversió al barri a l’últim any de més de 400.000 €. A més, l’alcalde Toni Francés ha explicat alguns projectes que es duran a terme pròximament i ha destacat les ajudes per incentivar el comerç al barri de Batoi.
Al torn de paraula dels veïns Batoi, han centralitzat principalment les seues reivindicacions en el manteniment de parcs i la neteja, en el canvi de contenidors, la velocitat dels vehicles en determinats punts, la continuïtat de personal al consultori i la possibilitat de realitzar més activitats culturals i tallers per als majors al barri.
El govern municipal, arreplega totes aquestes propostes i millores per poder solventar-les i dur-les a terme per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania del barri de Batoi.

241