Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi L´Orxa

Acte de Germanor de l’Associació Tren Alcoi Gandia

Ahir diumenge dia 1 de maig l’Associació Tren Alcoi Gandia organitzava aquest acte de germanor que el tren dels anglesos va unir a les comarques de la Safor, El Comtat i l’alcoià. L’activitat va comptar amb vora 500 participants vingudes de moltes comarques inclús llunyanes com Castelló i del sud d’Alacant.

 

L’acte começava amb la foto oficial d’eixida de les dues formacions on puntualment a les 9h comença la caminada senderista fins trobar-se les dues formacions (L’Orxa i Vilallonga) al paratge conegut com la fàbrica de la llum.
Els assistents va poder gaudir le des actuacions dels cantaors de música tradicional valenciana de Hilari Alonso, Pep Gimeno “El botifarra” i el guitarrista Miquel on van animar a tots a ballar els ball típics com fandagos, jotes i demés estils.
El moment seriós va ser quan les dolçaines i tabals començaren a tocar la Muixeranga, on la Muixeranga de la Safor van fer diverses figures on van deleitar als assistents.
El col.lectiu FEM CAMÍ de Vilallonga van concienciar als participants de la necessitat de mantindre net el paratge i van mostrar la gran tasca que realitzen en quan a neteja dels paratges.

Notícies relacionades:

279