Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi UPV

Ajuntament i UPV busquen una solució conjunta als problemes del vessant de la Beniata

L’Ajuntament d’Alcoi informa:

 

L’Ajuntament d’Alcoi i la Universitat Politècnica de València (UPV) estan treballant conjuntament en la cerca de solucions definitives que resolguen els problemes de despreniments que pateix el vessant de la Beniata, que dona a la part posterior del Campus d’Alcoi de la UPV.

 

Dijous passat van mantenir una nova reunió el vicealcalde, Jordi Martínez, i la vicerectora d’Infraestructures de la UPV, Débora Domingo, juntament amb tècnics de les dues parts, en la qual es van posar sobre la taula diferents possibles solucions, que puguen resoldre de manera definitiva els problemes de lliscaments. Ara, tècnics de la UPV redactaran la que consideraran la solució més viable, serà traslladada a l’Ajuntament i si hi ha acord serà la que es materialitze.

 

Una qüestió que també s’abordarà en futures reunions és com es finança l’actuació, quedant a l’;espera de conéixer el cost d’aquesta. Ajuntament d’Alcoi i UPV estan mantenint contínues reunions per a tractar sobre aquesta qüestió, perquè el que es pretén és ser tan àgils com siga possible a tindre la solució i a poder executar-la.


Notícies relacionades:

286