Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Alcoi acollirà la Copa de la Comunitat Valenciana de BMX

L’Ajuntament d’Alcoi informa:

Les competicions seran el dissabte 24 de setembre de 2022 a la vesprada. Els entrenaments seran el dia 23 a la vesprada i el 24 al matí Alcoi serà la seu, una vegada més, d’una important competició de BMX, en concret la Copa de la Comunitat Valenciana. Recordem que BMX, és l’abreviatura anglesa de Bicycle Motocròs, la denominació amb què es coneix el bicicross. Per a aquesta prova el Club Ciclista BMX Alcoi ha actualitzat el traçat, fent-lo més divertit i tècnic.

 

La prova és puntuable per al rànquing de la Copa de la Comunitat Valenciana de BMX de 2022. La competició tindrà lloc el dissabte 24 de setembre a la vesprada-nit. Durant el matí i primera hora de la vesprada, així com el divendres de 17 a 21 hores seran els entrenaments.

 

 

Les inscripcions s’obriran l’1 de setembre per a totes les categories sent el bloc 1: Promeses i Principiant i Aleví, el bloc 2: Infantil, Cadet, Challenge 17 a 29, Màster 30 a 39, Màster 40 a 49, Màster 50 i més, Cruiser 30 a 39, Cruiser 40 a 49, Cruiser 50 i el bloc 3: Júnior i Elit. Totes les categories tant en masculí com femení. La competició compta amb el pertinent Pla de Seguretat. Recordem que l’any passat l’Ajuntament d’Alcoi va dur a terme la construcció d’un circuit homologat de BMX de 400 metres de longitud amb una rampa
d’eixida de 5 metres d’altura.

 

Va ser un projecte en el qual van treballar conjuntament l’empresa constructora, els tècnics municipals i els mateixos esportistes i membres del Club BMX Alcoi, els qui van aportar millores al traçat perquè aquest reunira tots els elements necessaris per a convertir-se en un referent dins d’aquesta modalitat esportiva.

 

El projecte ha permés crear un circuit homologat de BMX a Alcoi que atén el nombrós col·lectiu d’esportistes que practiquen aquesta modalitat a la ciutat i ofereix la possibilitat de poder albergar campionats de caràcter autonòmic i nacional. L’anterior circuit situat en el barri del Viaducte és una instal·lació que ni reunia ni podia reunir les característiques tècniques necessàries per a obtenir la condició de circuit homologat per la federació nacional de ciclisme per a la disputa de competicions d’àmbit autonòmic o nacional.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

276