Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Alcoi activa el protocol per l’alerta de baixes temperatures

Tal com indica el Centre de Coordinació d’Emergències de la Comunitat Valenciana la nostra ciutat es troba en nivell groc per les baixes temperatures.

A pesar que els riscos de nivell groc no activen la preemergència. Indiquen que el perill és baix, però els béns i la població vulnerables o en zones exposades als fenòmens meteorològics adversos podrien patir alguns impactes, per la qual cosa l’Ajuntament d’Alcoi ha activat el protocol corresponent davant tal situació.

Cal destacar que s’ha suspés durant aquest període les neteges dels carrers amb aigua per a evitar que gele i les possibles caigudes. Així mateix està preparat el dispositiu per a tirar sal en les voreres i calçada per part del Departament de Transició Ecològica i FCC, encara que no es preveuen gelades.
També cal ressaltar que des de dimarts passat amb l’alerta pels forts vents es va obrir de manera extraordinària 24 hores l’Alberg de la Creu Roja per a persones sense llar. Aquesta mesura continuarà mentre s’estiga en alerta per qualsevol circumstància meteorològica.

En aquest enllaç podem trobar les mesures que recomanen a la ciutadania des de 112 Emergències de la Comunitat Valenciana: https://www.112cv.gva.es/va/84

 


245