Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Alcoi recorda la importància de complir les llicències de venda de productes manipulats en Festes

En una reunió entre Ajuntament, Policia Local i entitats comercials s’ha recordat que només els bars, cafeteries i restaurants poden vendre begudes o aliments manipulats, i s’ha destacat que la policia controlarà el compliment de llicències.

Ahir es va celebrar una reunió entre Ajuntament, Policia Local i entitats comercials per assegurar el compliment de les llicències d’activitats autoritzades als comerços i hostaleria durant aquestes Festes. Es va comptar amb l’assistència del vicealcalde i regidor de Comerç, Àlex Cerradelo, el regidor de Seguretat, Raül Llopis, el cap de la Policia Local i tècnics dels departaments implicats, i tots van coincidir a recordar la necessitat de garantir el compliment de les llicències per facilitar la convivència.

En concret, davant el coneixement d’incompliments de la normativa, es va fer èmfasi en el control de la venda de begudes alcohòliques. De fet, des de l’Ajuntament recorden que només els locals amb l’epígraf de bar, restaurant o cafeteria poden vendre begudes o aliments manipulats (com mentires, plis plais o entrepans). A més, es va destacar que des de la Policia Local es controlarà el compliment d’aquestes llicències, tant en el període previ d’Entradetes com durant la Trilogia, amb diversos controls als locals en aquestes dates.

Aquesta trobada també es va aprofitar per tractar altres assumptes, com per exemple l’obligació que tenen els locals d’hostaleria de tindre funcionals els serveis per als seus clients. Igualment, es va comentar la necessitat d’apagar la música el Dia dels Músics al pas de les bandes, per garantir el desenvolupament d’aquest acte inicial de les Festes amb total normalitat i permetre que el públic el puga gaudir.


238