Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Alumnat del CIP FP Batoi de distints cicles educatius han treballat de forma conjunta per dur endavant el projecte titulat, ‘El viatge del Tirisiti i la Tereseta’

Alumnat del CIP FP Batoi de distints cicles educatius han treballat de forma conjunta per dur endavant el projecte titulat, ‘El viatge del Tirisiti i la Tereseta’, una iniciativa que ja han fet altres anys, però van haver de suspendre per la pandèmia.

L’activitat es farà els dies 19, 20 i 21 de desembre al centre educatiu. Participaran els 4 centres públics de la ciutat, Horta Major, Miguel Hernández, Sant Vicent i El Romeral. Dos ho faran el dia 19 i altres dos el 21, per la seua banda el dia 20 aniran persones amb diversitat funcional de Gormaget i AIN.

 

 

 

A més per motivar-los 15 i 16 de desembre aniran als 4 centres i faran un teatret d’uns 30 minuts interactiu i els donaran una introducció sobre el viatge del Tirisiti.

Si voleu anar al CIP FP Batoi a veure l’activitat en directe l’horari de dilluns i dimecres serà de 9.30 a 11.15 hores i de 11.30 a 13.30 hores i dimarts a partir de 10.30 hores.


Notícies relacionades:

274