Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Campanya de donació de sang dels Col·legis Diocesans d’Alcoi

La setmana vinent del 13 al 17 de febrer de 2023, realitzarem la nostra tradicional campanya de donació de sang, des del Projecte d’Aprenentatge-Servei II Sang Valentí Diocesà. En ell, participem braç a braç els quatre centres Diocesans d’Alcoi: Col·legi Sant Vicent de Paúl, Col·legi Santa Ana, Col·legi José Arnauda i Col·legi Sant Roque.

Aquest projecte ens ha ensenyat la importància del treball en equip, ja que, des de l’any passat, el projecte va créixer unint-se els Col·legis Diocesans de la Fundació Sant Vicent Martir de Banyeres i de la província de València. Els 59 col·legis participants hem aprés una valuosa lliçó: que la sang és fonamental per a nosaltres i que no es pot comprar ni fabricar, només la pots aconseguir mitjançant una transfusió de sang.

Aquest emocionant projecte d’APRENENTATGE SERVEI té l’objectiu d’aconseguir el major nombre possible de donacions i nous donants. Però també, volem crear consciència social i donar exemple com a bons ciutadans.

És per a nosaltres una satisfacció immensa poder organitzar aquesta súper campanya per a salvar vides, ja que ens hem adonat que tot és possible gràcies a l’esforç i a aplicar-se de manera conjunta. Ens encantaria comptar amb el vostre suport i col·laboració en la difusió de l’esdeveniment, i que entre tots aconseguim motivar a la gent perquè vinga el pròxim del 13 al 17 de febrer als nostres col·legis a donar sang.

Durant el projecte rebem xarrades de sensibilització, hem estudiat l’aparell circulatori en Ciències, els grups sanguinis en un treball de recerca amb enquestes i traient conclusions… Com veieu hem integrat el nostre aprenentatge a l’escola, a aquest efecte solidari que suposa organitzar aquesta col·lecta de sang.

Recordeu que nosaltres no podem posar el braç, perquè som xicotets, per això volem que nosaltres que sou un vertader exemple en les nostres vides, acudiu l’a donar vida:

DILLUNS 13: COL·LEGI SANT VICENT DE PAÚL
DIMARTS 14: COL·LEGI SANTA ANA
MIÉRCOLES 15: COL·LEGI JOSÉ ARNAUDA
DIJOUS 16 I DIVENDRES 17: COL·LEGI SANT ROQUE


242