Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Comença la programació per la Festivitat de Santa Cecília

Aquest diumenge tindrà lloc el primer acte per celebrar la Festivitat de Santa Cecília, serà el torn del Grup de Danses Sant Jordi que a les 12 hores portarà a terme ‘Les Danses en les festes dels pobles’, en el Círculo Industrial.

El I Concert de Santa Cecília serà el dissabte 20 de novembre a les 19.30 h en el Teatre Calderón. Participaran la Societat Musical Nova d’Alcoi i la Banda Juvenil de la Corporació Musical Primitiva d’Alcoi.

Al dia següent, diumenge 21 a les 12 h, també en el Teatre Calderón, començarà el II Concert de Sant Cecília amb la Societat Unió Musical d’Alcoi i l’Agrupación Musical Serpis.

El mateix diumenge 21, a les 18.30 hores, el Círculo Industrial serà la seu del V Aplec de Danses Santa Cecília ‘Compartint Tradicions fem germans’. Participaran el Grup de Danses Carrascal d’Alcoi i el Grup de Danses Realenc de Picanya.

A la setmana següent, dissabte 27, hi haurà dos actes més. La Missa de Santa Cecília amb l’Orquestra Simfònica d’Alcoi i Cantores de Alcoy a les 19 hores en la Parròquia de Sant Maure i Sant Francesc i una cercavila que començarà a les 20 hores. Començarà de la plaça Ramón y Cajal i baixarà per Sant Nicolau fins el Parterre. Participaran: el Grup de Dolçainers i Tabaletes La Cordeta, Barxell, Grup de Dolçaines i Tabals, Colla de dolçaines i percussió Rebuig i Dolçainers Tabalers La Degollà.

Tancarà la programació l’Orquestra de Pols i Pua i Harmònica Alcoiana el diumenge 28 de novembre amb un concert a les 12 hores en el Círculo Industrial.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

1124