Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

Convocada la Beca d’Estudis Musicals “Antonio Pérez Verdú”

Aquesta és la edició XXXIV i la beca està destinada a joves que hagen finalitzat els estudis de Grau Professional de Música i tinguen vinculació amb la ciutat d’Alcoi.

 

Des d’aquest 26 d’octubre ja es pot sol·licitar la Beca d’Estudis Musicals “Antonio Pérez Verdú”, la qual suposa una ajuda econòmica per a les persones menors de 30 anys que siguen estudiants en el camp de la música i hagen finalitzat els estudis de Grau Professional. Concretament, l’import d’aquesta beca serà de 2.250 euros, els quals estan destinats a un músic novell vinculat a la ciutat d’Alcoi que realitze estudis de perfeccionament musical.

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 14 de novembre, i els interessats podran fer-ho des de la seu electrònica de l’Ajuntament d’Alcoi, mitjançant el tràmit específic habilitat. S’haurà d’emplenar electrònicament un formulari i una vegada enviat s’obtindrà un document comprovant de la presentació.

La regidora de Cultura, Elisa Guillem, ha destacat la importància de fomentar i ajudar al talent alcoià. A més, ha afirmat que “Alcoi és una ciutat amb gran tradició musical i amb aquesta beca seguim potenciant als nostres artistes”.


242