Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

El 6 de juny s’obri el termini per fer la preinscripció als cursets de natació estiu

 

Hi haurà bonificacions per a cas de família nombrosa, família monoparental o si es presenta un grau de discapacitat igual o major al 33%

Els cursets de natació d’estiu es desenvoluparan al Complex Esportiu Eduardo Municipal Latorre del 3 al 28 de juliol i arriben a tota la població des dels 12 mesos fins adults.

Les preinscripcions s’obriran el pròxim 6 de juny en línia de 09.30 a 14.30 hores en aquest enllaç: https://www.alcoi.org/ca/areas/deportes/elatorre/cursos_actividades.html. Per cada horari i grup hi haurà un límit de places ofertes. La preinscripció NO confirma la plaça. S’informarà durant la setmana de la configuració definitiva dels grups sent 4 persones el mínim establert per tal de formar un grup.

Tant els abonats com no abonats al Complex Municipal Eduardo Latorre tindran un descompte d’un 25% en cas de família nombrosa, família monoparental o si es presenta un grau de discapacitat igual o major al 33%.

Es poden consultar totes les condicions i normatives tant a la web de l’Ajuntament d’Alcoi com a les xarxes socials de la Regidoria d’Esports i el mateix Complex Esportiu Municipal Eduardo Latorre.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

291