Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi UPV

El Campus d’Alcoi de la UPV acull una trobada de vicerectories de les universitats publiques valencianes

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha sigut l’escenari d’una trobada de les vicerectores i vicerector de les universitats públiques valencianes amb assistència dels equips tècnics de les unitats d’igualtat i de diversitat de cada universitat.

L’objectiu ha sigut estudiar la proposta de constitució de la Xarxa d’Igualtat i Diversitat de les universitats públiques valencianes. En la reunió de treball han sigut presents Raúl Reina, vicerector d’Inclusió, Sostenibilitat i Esports de la UMH; Elsa González, vicerectora de Responsabilitat Social, Polítiques Inclusives i Igualtat de la UJI; Helena Rausell, vicerectora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives de la UV; Eva Espinar, vicerectora d’Igualtat, Inclusió i Responsabilitat Social de la UA; i Salomé Cuesta, vicerectora d’Art, Ciència, Tecnologia i Societat de la UPV.

Després de la reunió a Alcoi, traslladaran els resultats de la trobada al secretari autonòmic d’igualtat i diversitat de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Rubén Sancho.

L’objectiu de pròximes reunions serà elaborar un reglament sobre aquesta nova Xarxa i comunicar al Ministeri d’Universitats, la Generalitat Valenciana i la CRUE la seua constitució.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

290