Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi UPV

El Campus d’Alcoi de la UPV celebra la Gala de Graduació del curs 2019-2020

Un any després, els estudiants que van finalitzar els seus estudis al Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) en el Curs 2019-2020, han pogut celebrar la seua Gala de Graduació. L’esdeveniment ha complit amb totes les mesures sanitàries derivades de la situació actual marcada per la Covid-19.

La gala s’ha celebrat amb total normalitat i ha servit perquè els estudiants i familiars es retrobaren un any després. L’emotiu acte s’ha celebrat en el Pavelló Esportiu de l’Edifici Georgina Blanes i Sra. María del Val Segarra Oña, Sra. vicerectora d’Organització d’Estudis, Qualitat, Acreditació i Llengües de la UPV, ha presidit la cerimònia. La gala s’ha pogut seguir en directe a través del canal de youtube del Campus d’Alcoi de la UPV.

En el solemne acte, a més de Sra. María del Val Segarra Oña, també han participat el Sr. Regidor de Transició Ecològica, Protecció Civil i Educació, Sr. Jordi Silvestre Jover; el Sr. Director de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi, el Sr. Pau Bernabeu Soler; la Sra. Padrina dels graduats i graduades 2020, Sra. Begoña Cantó Colomina; el Sr. Secretari de l’Escola Politècnica Superior d’Alcoi, Sr. Vicente Díez Valdés; el Sr. Representant del Col·legi d’Economistes d’Alacant, Sr. Alfonso Gosálbez Selva; i el Sr. Representant del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials d’Alacant, Sr. Rafael F. Domenech Lorenzo.

A més, també han sigut protagonistes de l’esdeveniment el Sr. Miguel Jorge Reig, Sr. cap d’Estudis; i els estudiants, la Sra. Joana Francés Gómez i Sr. Lucas Ballester Mifsut; juntament amb el delegat d’alumnes de l’EPSA, Sr. Joan Jordà Juan.

Pau Bernabeu, després de donar l’enhorabona a la comunitat universitària, ha indicat que “en aquest campus tenim com a repte continuar creixent en titulacions que tinguen futur i demanda”. El director també ha destacat que “necessitem créixer en espais i infraestructures i ja treballem de la mà del rectorat per a aconseguir-lo. Si creix el Campus d’Alcoi, també creix la UPV”.

María del Val Segarra Oña, dirigint-se als egressats, ha afirmat que “igual que hui heu tornat a la universitat acompanyats dels vostres familiars i amics per a celebrar la vostra graduació, no oblideu que la universitat us esperarà amb els braços oberts quan torneu a explicar-nos els vostres èxits”.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

278