Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi UPV

El Campus d’Alcoi de la UPV organitza una jornada en línia per a donar a conèixer la seua oferta formativa el 28 de febrer

A més, l’1 d’abril, celebra la Jornada de Portes Obertes presencial dirigida a famílies 

Els centres educatius també poden conèixer el campus amb visites a demanda a partir de l’1 de març

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ha programat diferents jornades per a donar a conéixer tot el seu potencial quant a professorat, instal·lacions, proximitat i titulacions. L’objectiu és ajudar a famílies, centres educatius i qualsevol persona interessada en la seua decisió sobre els seus estudis a partir del curs 2023/2024.

Perquè puguen conéixer el campus per qualsevol via, les jornades s’organitzen en funció del públic al qual va dirigit, ja siga de manera presencial o en línia. Totes elles són gratuïtes.

La primera de les jornades serà en format en línia el dimarts 28 de febrer a les 17 h. En poc més de mitja hora podràs conéixer l’oferta acadèmica del Campus d’Alcoi, les possibilitats de realitzar estades a l’estranger o alguns casos d’èxit dels nostres estudiants. La inscripció podeu formalitzar-la ací . A partir de l’1 de març, els centres educatius poden concertar diferents visites guiades totalment personalitzades. Per a concertar aquestes visites, el campus posa a disposició aquest enllaç (emplenant els camps de dades personals i del Campus d’Alcoi) i telèfon i/o WhatsApp per a reserves i consultes: 618 608 347.

A més, el dissabte 1 d’abril a partir de les 9.50 h, se celebrarà una Jornada de Portes Obertes presencial dirigides a famílies. Començarà en el Pavelló Esportiu de l’Edifici ‘Georgina Blanes’. L’objectiu d’aquestes jornades és conéixer les instal·lacions del campus, els responsables dels graus i dobles graus, el servei d’alumnat, l’accés a la universitat, els grups de Generació Espontània, la proximitat que caracteritza a aquest campus i molt més. La inscripció es pot formalitzar en aquest enllaç (emplenant els camps de dades personals i del Campus d’Alcoi).

Oferta formativa del Campus d’Alcoi de la UPV de graus i dobles graus:
Grau en Informàtica Industrial i Robòtica
Grau en Administració i Direcció d’Empreses
Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes
Grau en Enginyeria Informàtica
Grau en Enginyeria Elèctrica
Grau en Enginyeria Química
Grau en Enginyeria Mecànica
Doble grau en ADE + Enginyeria Informàtica
Doble grau en ADE + Turisme

 


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

270