Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

El CIP FP Batoi acull el Consell Assesor del CDT d’Alcoi

 

Fins que estiga acabat el CDTi a Rodes, finançant íntegrament per la Generalitat, se celebra en diferents espais educatius

Aquest matí ha tingut lloc en el CIP FP Batoi ha tingut lloc el Consell Assessor del Centre de Turisme d’Alcoi que entre altres ha comptat amb la presència del secretari Autonòmic de Turisme, Herick Campos, la regidora de Turisme, Lorena Zamorano i representants d’entitats turístiques, organitzacions sindicals i centres educatius entre altres.

Cal ressaltar que destacar que el CdT d’Alcoi ha ampliat la seua oferta des de passant de 8 cursos en 2021 a 14 de cursos de formació a diferents municipis de l’interior.

El consell assessor del CdT+i d’Alcoi es va constituir el febrer de 2020 per a crear un marc de participació i col·laboració entre Administració i els diferents sectors i agents socials que intervenen de manera directa i significativa en el mercat laboral i on la incidència en el sector turístic té especial rellevància. Així, l’objectiu central d’aquest òrgan consisteix a estructurar, a través de la participació de les organitzacions i entitats representatives del sector turístic, un sistema de formació adequat a la realitat actual que garantisca uns nivells de formació idonis dels diferents col·lectius.

El consell assessor està format pel president de Turisme Comunitat Valenciana, Francesc Colomer; el director general de Turisme, Herick Campos; el responsable de l’àrea de formació de Turisme CV; l’alcalde d’Alcoi, Toni Francés i representants de les principals associacions de serveis turístics de l’Alcoià, el Comtat, Alt Vinalopó, la Vall d’Albaida i la Costera.

En concret, formen part l’Associació de Turisme Alacant Interior; l’Associació d’hostaleria i turisme de Bocairent; Associació d’Hostalers de la Vall d’Albaida; l’Associació d’hostalers d’Onil; comerços i serveis de Villena; Associació d’Empresaris de Xàtiva i la Costanera; l’associació de guies turístics; la Ruta del Vi d’Alacant; Terres del Alforins i CV ACTIVA.

Així mateix, està integrat per l’Associació Sant Jordi; la Cambra de Comerç d’Alcoi; parcs naturals de La Serra de Mariola i Carrascal de la Font Roja; la mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida; la mancomunitat de municipis de l’Alcoià i el Comtat; la mancomunitat de municipis de La Costera-Canal. A més de les organitzacions sindicals CCOO i UGT i els centres educatius CIP d’FP Batoi; la Universitat Politècnica de València, la Universitat d’Alacant i l’Acadèmia de Gastronomia de la Comunitat Valenciana.


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

295