Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

El col·legi de Sant Roc, un projecte educatiu de futur

La política de qualitat del COL·LEGI SANT ROC s’ha establit com la definició de la MISSIÓ (raó de ser continuada del Centre), la VISIÓ (lloc estratègic que el Centre pretén aconseguir en el mitjà, llarg termini) i els VALORS (idees, principis i punts forts sobre els quals el Centre es fonamenta per a aconseguir la visió).

 

Des del col·legi Sant Roc creuen fermament en l’objectiu d’aconseguir que les persones que se senten respectades, estimades i valorades; que l’alumnat reconega i valore la importància de la persona i els drets de l’altre; que prenga consciència de la seua realitat i de les seues possibilitats; perquè estiga preparat per a participar activament en la vida social, cultural i apostòlica; respectant la pluralitat lingüística, cultural i religiosa del seu entorn.

 

Amb aquestos propòsits han aconseguit ser un referent educatiu, no només per a la ciutat d’Alcoi, sinó molt més enllà. Són molts els premis que han rebut al llarg de la seua història com a resultat del seu concepte d’educació i formació. El seu compromís social i el desenvolupament de projectes solidaris, integrant com a metodologia habitual en el centre els Projectes de ApS, els han fet destacar en la sensibilització, conscienciació i implicació social de tota la comunitat educativa.

 

Si volen conèixer els seus projectes i especialment les persones que hi han al darrere, els convidem a recórrer amb nosaltres aquest gran Centre. Els podem assegurar que l’alumnat i el professorat del Col·legi Sant Roc els faran entendre que un món millor és possible amb la col·laboració de totes i tots. 


Notícies relacionades:

No hi han notícies relacionades.

277