Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

El Ple aprova per unanimitat l’autorització de la constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Polígon Cotes Baixes

Una vegada es va aprovar per part de l’Assemblea de Ratificació de la Constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Cotes Baixes. Era imprescindible l’aprovació per part del Ple Municipal. Aquest és un pas essencial per a ser una Àrea Industrial Avançada.

Ser una àrea industrial avançada suposa la possibilitat d’ajudes públiques i bonificacions fiscals, millores en les infraestructures que poden arribar des de diferents administracions o una major visibilitat d’aquestes zones per a atraure noves empreses.

Recordem que el passat 20 de setembre l’Àgora va acollir l’assemblea en la qual es va adequar l’Associació Cotes Baixes a la llei vigent quant a Gestió, Modernització i promoció de les àrees industrials de la Comunitat Valenciana. A més es va aprovar el projecte de conveni de col·laboració entre l’Ajuntament d’Alcoi i l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) Cotes Baixes, així com els estatuts i el pla inicial d’actuació d’aquesta EGM, manifestació explicita de cara a l’autorització posterior de la constitució del ple de la corporació que ha tingut lloc hui. L’acord de col·laboració amb l’Ajuntament suposen 15.000 euros per a diferents millores en el Polígon.

Recordem que l’Ajuntament va aprovar el mes de desembre el conveni de col·laboració amb aquesta entitat. Prèviament, Cotes Baixes va presentar perquè l’ajuntament tramitara aquest acord el projecte de conveni, estatuts i pla inicial, que després del vistiplau dels tècnics va ser ratificat en Ple.

 

Més noticies

«Mudakids», la millor iniciativa de la tercera edició d’Activa Àgora

Redacció

«L’Alcoi modern també és modernista» Opinió de Toni Francés

Redacció

«Esmorzar saludable» compleix 5 anys i, en aquest temps, s’ha consolidat com una de les activitats de la Regidoria d’Educació que més demanda té

Redacció

«Dones literàries», un cicle amb les escriptores més rellevants de la narrativa actual

Redacció

«Avalem Joves» ja ha donat treball en Alcoi a prop de 400 joves

Redacció

“muBoma, un Museu ple de Nadal”

Redacció
1142