Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi

El trofeu filaes calfa motors

 

Celebrada la primera reunió de preparació entre representants de filaes, ASJ i Centre d’Esports

 

Els dies 7 i 8 d’abril tindrà lloc una nova edició del Trofeu Filaes. Recentment la sala d’actes del Centre d’Esports va acollir la primera de les dues reunions previstes amb representants de les filaes.

En aquesta reunió es van tractar temes diversos relacionats amb les diferents modalitats que durant aquests dos dies conjugaran esport i festa. Les modalitats seran futbol sala sènior i aleví, futbol 7 veterans i juvenil, futbol 8 infantil i cadet, bàsquet, petanca, cross, tenis taula, crossfit, pàdel, raspall i ciclisme BTT.

A la sessió es va parlar dels reglaments de les competicions i de seues les novetats. Com a novetat dir que la cursa BTT variarà la seva localització respecte a l’any anterior i que la cursa cross també patirà algunes xicotetes modificacions al traçat. A més es va acordar que el pàdel es dispute novament en Urban Padesport i queda a elecció de les filaes el lloc on es jugarà la competició de petanca, una elecció que es farà mitjançant votació. Les filaes escolliran entre el Camp del Serpis 3 al Poliesportiu Municipal o les pistes del Romeral. Així mateix es va donar a conèixer que l’autor del cartell que anunciarà l’esdeveniment serà novament  Juan Climent qui porta ja unes quantes edicions prestant la seva col·loboració de manera totalment desinteressada.

La pròxima reunió que serà en la que es farà el sorteig dels grups i horaris serà el 16 de març i les filaes tenen fins el 9 de març per inscriure els seus participant a les diferents modalitats.

 

 


Notícies relacionades:

287