Actualitat de l´Alt Vinalopó, el Vinalopó Mitjà, l´Alcoià, El Comtat i l´Alacantí
Alcoi UPV

Els estudiants del Campus d’Alcoi de la UPV ‘posen nota’ als professors i el personal de la universitat en la ‘Gala de la Carabassa’

És el primer gran acte de les festes del campus, que culminarà amb les Paelles i la crema de la Carabassa aquest dijous 14 de març

 

Les festes del Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València (UPV) ja han començat. L’Àgora ha acollit la tradicional Gala de la Carabassa en la qual els estudiants lliuren als professors i personal els seus premis. Les festes del Campus estan organitzades per la Delegació d’Alumnes i continuen aquest dijous 14 de març amb les tradicionals ‘Paelles’ en la Glorieta i la posterior crema de la Carabassa.

La Gala ha estat amenitzada pel departament de Modern de l’Escola de Música Crescendo i el grup de teatre del campus. La pregonera d’aquesta edició ha sigut la subdirectora de Qualitat i Innovació Docent, Francisca Sempere.

Durant la gala han intervingut el director del Campus d’Alcoi de la UPV, Pau Bernabeu i el delegat d’estudiants, Samuel Gil. L’acte ha sigut conduït pels estudiants Lidia Pulido i Bilel Dhraief, mentre que el cartell de les festes ha sigut obra de l’estudiant, Elia Xia Gómez.

Premis del Servei d’Esports i als estudiants

El lliurament de premis, ha començat amb les competicions esportives corresponents al Torneig Campus organitzades pel Servei d’Esports del Campus d’Alcoi de la UPV, per a donar pas a continuació a la resta de premis que s’atorguen cada any en la gala.

Els premis atorgats a Primer i Darrer Tro han sigut per a les estudiants Zoe d’Abreu i Andrea Castillo. Igual que els premis a professors i personal, els ‘festers’ també són triats pels propis estudiants.

Premis a professors i personal

El premi ‘Cafeteria’ va ser per a Carla Calatayud
El premi ‘Administració’ va ser per a José Mengual.
El premi ‘Rambo’ va ser per a Pau Puig.
El premi ‘Taronja’ va ser per al professor Ernesto Julía.
El premi ‘Llima’ va recaure en el professor Adolfo Ferre.
El premi ‘Carabassa’ el va recollir la professora Leonor Pla.
El ‘Fester d’honor’ va ser per al professor Antonio Arques.
La professora, Lucía Agud, va recollir el premi a la més ‘Fashion’.
El premi ‘Missing’ va recaure en Joaquín Pérez.
El premi RAE va ser per a José Vicente Arrufat.
El premi ‘Cafeïna’ va ser per a Silvia Sempere.
El premi ‘Culturista’ va ser per a Vicent Fombuena.
El Premi ‘Don Limpio’ ha sigut recollit per Begoña Pascual.


234